Séta vagy bicó fogyaszt jobban? 1 óra
Én esténként fél-1 órát szoktam sétálni(kuytaséltáltatás).
Arra lennék kíváncsi ,hogy ennyi(1 óra) séta vagy biciglizés hatékonyabb,fogyaszt jobban???
Melyik miben jobb?
Szerintem a biciKlizés hatékonyabb, intenzívebb. 1 óra alatt többet tudsz bicajozni, mint gyalogolni.
Amikor elkezdődött a suli, mindig későn értem haza mert ingáztam és nem volt időm hétköznap otthon tornázni. Ekkor én azt csináltam, hogy gyalog jártam suliba, ami összesen napi 1 órát jelentett. Ez igazából csak arra volt elég, hogy ne hízzak, de fogyni nem fogytam tőle.
Amikor fogyóztam, akkor meg csak 45-50 percet bicajoztam, és fogytam. Szóval a biciklire szavazok.
köszi a gyors válaszokat :D
nemtudom :D én jobban szeretek sétálni legalábbis ha kutyasétáltatásról van szó :) meg a kutyi is jobban örül :D
bicózni meg egyedül nem szeretek :S más meg nemnagyon jön..
Miért nem hívsz el vkit h bicajozzon veled?
amúgy hány éves vagy? hol laksz?
aha kutyám van :D lehet kipróbálom (:
am azért mert a közelebbi bnőim vagyis akik a közelemben laknak azok mind lusták.xd és bármikor hívom őket nem akarnak jönni -.-
Szia!
136 kg voltam! Futni nem birtam volna az asztmam miatt biciklizni az egyensulyom miatt, uszodaba szegyeltem menni igy maradt a seta. Minden este 2 ora hosszat setalok a kutyaimmal. Most mar 100 alatt vagyok. Persze arra is vigyazok mit eszek bar ez neha nagyon kinkeserves annak aki edesszaju.
Szoval 2 ev alatt leadtam 38 kilot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!