Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Séta vagy bicó fogyaszt...

Séta vagy bicó fogyaszt jobban? 1 óra

Figyelt kérdés

Én esténként fél-1 órát szoktam sétálni(kuytaséltáltatás).

Arra lennék kíváncsi ,hogy ennyi(1 óra) séta vagy biciglizés hatékonyabb,fogyaszt jobban???

Melyik miben jobb?

2010. jún. 17. 12:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Bicaj,de legjobb ha egyik nap ezt,másik nap azt csinálod:)) Így nem unod meg te sem.Meg az izmaid sem:))
2010. jún. 17. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
bringa, intenzívebb mozgás, de ha nem vagy gyakorlott bringás, nem fogsz egy órát bírni, szóval a maradékot sétáld le ;)
2010. jún. 17. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a biciKlizés hatékonyabb, intenzívebb. 1 óra alatt többet tudsz bicajozni, mint gyalogolni.

Amikor elkezdődött a suli, mindig későn értem haza mert ingáztam és nem volt időm hétköznap otthon tornázni. Ekkor én azt csináltam, hogy gyalog jártam suliba, ami összesen napi 1 órát jelentett. Ez igazából csak arra volt elég, hogy ne hízzak, de fogyni nem fogytam tőle.

Amikor fogyóztam, akkor meg csak 45-50 percet bicajoztam, és fogytam. Szóval a biciklire szavazok.

2010. jún. 17. 12:19
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi a gyors válaszokat :D

nemtudom :D én jobban szeretek sétálni legalábbis ha kutyasétáltatásról van szó :) meg a kutyi is jobban örül :D

bicózni meg egyedül nem szeretek :S más meg nemnagyon jön..

2010. jún. 17. 12:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a bicó hatásosabb főleg ha dombon tekersz :D de egyiknap csináld ezt a másik nap azt. Szerintem a biciglizést is élvezni fogod egyedül is :)De séta helyett kocoghatsz is ,az még hatásosabb.
2010. jún. 17. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
ó, blökid van? akkor menjetek túrázni vele, nagyon szeretik :) ha meg utálsz bringázni, akkor úgysem fogod csinálni ;)
2010. jún. 17. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért nem hívsz el vkit h bicajozzon veled?

amúgy hány éves vagy? hol laksz?

2010. jún. 17. 17:05
 8/10 A kérdező kommentje:

aha kutyám van :D lehet kipróbálom (:

am azért mert a közelebbi bnőim vagyis akik a közelemben laknak azok mind lusták.xd és bármikor hívom őket nem akarnak jönni -.-

2010. jún. 18. 18:34
 9/10 A kérdező kommentje:
15/L nagykáta
2010. jún. 18. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

136 kg voltam! Futni nem birtam volna az asztmam miatt biciklizni az egyensulyom miatt, uszodaba szegyeltem menni igy maradt a seta. Minden este 2 ora hosszat setalok a kutyaimmal. Most mar 100 alatt vagyok. Persze arra is vigyazok mit eszek bar ez neha nagyon kinkeserves annak aki edesszaju.

Szoval 2 ev alatt leadtam 38 kilot.

2011. szept. 21. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!