A káposztaleves-kúrától mennyire durva pukizhatnék jöhet rád?
Figyelt kérdés
Van valakinek személyes tapasztalata ezzel? Hangos/szagos pukizások lettek tőle? És milyen gyakran?2010. jún. 16. 23:28
1/3 anonim válasza:
hát termelődik tőle bélgáz, de nekem nem volt olyan vészes. egyébként meg azt jelzi hogy sok a felgyűlt bélsár a beleidben.
2/3 anonim válasza:
Ne ilyenekkel diétázz, inkább legyél kitartó és válts életmódot (hosszú távon kifizetődik). Egyél normálisan, sokszor kis adagot és mozogj amennyit csak tudsz.
Az ilyen kúrákkal az a baj (már sokan, sokszor leírták), hogy a velük elért eredmény csak idei óráig tart és több jön vissza mint amennyi lement.
3/3 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a káposztalevest, de nem fogyinak eszem, hanem zöldséglevesnek. Nem tapasztaltam semmit, de ez attól függ, milyen az emésztésed. Egy könyvben olvastam, hogy ha valaki sok ilyen dolgot eszik, hozzászokik a szervezete és nem lesznek mellékhatások. Én viszonylag sok káposztafélét eszem, savanyú káposztát, kelkáposztát, káposztasalátát, káposztalevest, párolt káposztát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!