Timido kérdése:
Miért nem fogyok? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
naponta maximum 1300 kalóriát viszek be, és hetente kétszer fél órát futok. vagy biciklizek.
de ahelyett, hogy fogynék, csak + 1 kilóval több vagyok.
68 ról indultam, majd lementem 60-ra. és most 60-61 vagyok.
2010. jún. 16. 21:34
1/4 anonim válasza:
Milyen magas vagy? Nem lehet h az izmaid épülnek s a zsir ég?
2/4 A kérdező kommentje:
168 cm vagyok
a hasamon van kis zsírpárna. a combjaim azok vékonyodtak, de azok még a -8 kg miatt.
2010. jún. 16. 21:43
3/4 anonim válasza:
Bizonyított, hogy bármilyen fél óra mozgástól nem fogy az ember, hanem fél óra után kezd csak, úgyhogy próbáld fokozatosan tovább csinálni! Biztos, hogy 1300 kcal körül eszel egy nap? Megnéztem kalkulátorban, és közel ennyi jött ki Neked ahhoz, hogy ennyi bevitellel szinten tartsd a 60 kg-t. Azt írják napi 500 kalóriával kevesebbel lehet heti fél kg-ot fogyni. Mennyire szeretnél lefogyni?
4/4 A kérdező kommentje:
56 ra szeretnék lemenni. aztán azt tartani
2010. jún. 16. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!