Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez bevállhat?

Szerintetek ez bevállhat?

Figyelt kérdés
Szerintetek nyár végére mennyit fogyhatok napi 2,4 km futással(ez kb. 15-20 perc) és kb 3 kör biciklizéssel a Margit-szigeten?Emellett naponta 3x étkezés (reggeli: 1 zsemle, ebéd:ide nem tudok példát írni..., vacsora: 1 zsemle) 181 cm vagyok és 82 kg. Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 16. 18:13
 1/5 anonim válasza:
Minden bizonnyal igen! De vigyél be elegendő vitaminokat mert a sok mozgástól kiürülhet a szervezetedből és utánna csak a problémák lesznek! Sok szerencsét hozzá!
2010. jún. 16. 18:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, mellette sok gyümölcsöt és zöldséget fogok enni.(az ebéd zöldségféle lesz esetleg főzelék stb.)
2010. jún. 16. 18:53
 3/5 anonim válasza:
Ha hiszed ha nem én úgy fogyok hogy semmi különösebbet nem csinálok! (igaz nem is eszek semmit csak ha eszembe jut hogy enni kéne) tudom ez nem egészséges meg minden sokak szerint de beválik ( igaz fogyni se akarok) egy 7 alatt 3 kiló ment le.
2010. jún. 16. 22:41
 4/5 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Az időtartam jó. Ha jobban bírod, mert idővel úgyis jobban bírod majd, akkor növeld a tempót, ugyanannyi idő alatt legyen több kör, hosszabb táv.

Ne legyen drasztikusan kevesebb a kajád, mint ami a szintentartáshoz kellene. Testépítők -500 Kcal-lal számolnak, és kockás lesz a hasuk.

2010. jún. 16. 23:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat!
2010. jún. 17. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!