Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1x eszem a hónapban pizzát...

Ha 1x eszem a hónapban pizzát vacasira, mennyire hízlal?

Figyelt kérdés

Nem ettem sokat anyum pizzájából , soha nem szoktam sajnos velük vacsizni mert hasonló dolgokat szoktak enni szóval most nyilván jól esett de bűntudatom van..

Egyébként ma cukrozatlan kukoricapelyhet ettem kb 1 dl tejjel és pár kocka diabette 70%-os étcsokival

Tízóraira egy magvas-rozsos zsemlét ettem trapista sajttal, fehérpaprikával és raktam még bele tökmagot

Ebédre a suliban sajtos tészta volt ami egyrészt mindig nagyon kevés és az étlap szerint durum tésztából készül

Uzsira ettem 1 banánt, 1 narancsot és még egy sokmagos kicsi zsemlét üresen.

Holnap tuti elmegyek nagyot futni vagy itthon edzek ha rossz idő lesz.

Igen egyébként mindig odafigyelek hogy mit eszem , a "rosszabb" édességből max 1x eszem a héten kicsit, és rendszeresen sportolok . Mennyit számít ez a bűnözés?

17 L

2018. máj. 25. 20:48
 1/8 A kérdező kommentje:
*vacsira elnézést elírtam.
2018. máj. 25. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Havonta egyszer lazán belefér, még az anyagcseréd is megpörgeti.
2018. máj. 25. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
😑
2018. máj. 25. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi az a fehérpaprika? TV-paprika?
2018. máj. 25. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak jót tettél a szervezetednek vele, hisz ahogy előttem is írták, felpörgette az anyagcseréd, betöltőd(het)tek a kiürült raktárak. Nagyon kevés fehérjét eszel egyébként.

Hány kg-os vagy és mennyire vagy "zsíros"?

2018. máj. 25. 22:13
 6/8 A kérdező kommentje:

3-as igen

4-es 52-53 kg és 160cm , és ebben szerencsére már sok az izomtömeg , de még a hasamon és a derekamon van zsír amit nem győzök leadni..

2018. máj. 25. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha mutatsz egy képet, jobban meg lehetne mondani, de szerintem így elmondásod alapján már igazán jól nézhetsz ki. 4-es voltam.

20F

2018. máj. 25. 23:30
 8/8 anonim válasza:
A kalóriákat kell nézni nem azt, hogy pizza :) Hosszú távon ha gyakran eszel, akkor már azt is figyelembe kéne venni, hogy pontosan mennyi fehérje, zsír, szénhidrág stb.. van benne, de ha ilyen ritkán eszel elég csak a kalóriát nézned.
2018. jún. 11. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!