Van olyan betegség hogy állandóan enni akar az ember? Mert ha van akkor lehet nekem olyan bajom van, mert a sok evéstől mindig megéhezem.
Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 19:53
1/5 anonim válasza:
Nemhinném!
Mennyit eszel? :D
Csakmert én:Reggeli(Utána toyásos walami).Tízórai(Rengeteg szendwics utána).Ebéd.(Ami csak wan utána:D)Uzsí(Leginkább édesség).Wacsi.(Minden:D)
Szal nekem akor milyen betegségem is wan?:D
Semmilyen:D
Csak éheswagyok:D
Am a záróyel az azt yelenti h azt a két étkezés között eszem
2/5 anonim válasza:
Van, általában a hipotalamus károsodása okozza. De az első válaszolónak annyiban igaza van, hogy nem valószínű, hogy neked ez van, mert szünni nem akaró éhséggel jár, nem evés utánis megéhezéssel. Azt inkább a nem megfelelő táplálékválasztás okozza.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) huuu kopogtak? ja nem csak korgott a gyomrom...:)
2008. okt. 30. 20:48
5/5 anonim válasza:
Vagy csak kitágult nagyon a gyomrod. Am velem is van iylen hogy egész nap csak zabálnék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!