21/31 anonim válasza:
Szerintem lehetne még rajta egy kis hús....
És a cicije is kicsi!
22/31 anonim válasza:
Emberek! Itt ennyien dagadtak, hogy pontozzátok le azt akinek tetszik? Hogy lenne már vékony? Pont jó, szép, arányos. (a combja nekem sem tetszik, de nem azért mert vékony)
23/31 anonim válasza:
Nekem ilyen az ideális lány <3
24/31 anonim válasza:
ma 13:33
Ember! Nem vagyok dagadt, és ez a lány tényleg túl sovány. És nem szavaztam le senki válaszát, csak megmondtam a véleméyem, ami bezzeg 40 százalékon áll. Úgyhogy, a jelek szerint csak dícsérni szabad. ☺ Ez a demokrácia.
25/31 anonim válasza:
en is pont ilyen vagyok.
az egyetlen hatrany, ami a kepeken nem latszik, hogy a lany mennyire magas
lehet hogy a sracok most irjak hogy mennyire jo alakja van, meg minden de a valosagban nem mernek kozeledni hozzajuk :(
26/31 anonim válasza:
19:14-es ha gondolod, én közeledek hozzád:D 19 éves vagyok, egyetemista, és kondizom:) Ha gondolod írj üzenetet:D
27/31 anonim válasza:
16:06
hogy tetted be azt a kis szmájlit?
írd meg, légyszi!! úgy szeretném tudni! :)
köszi! :)
28/31 anonim válasza:
☺☺☺☺ Tartsd lenyomva a bal Alt billentyűt, közben nyomd le a jobb oldalon található 1-est.
29/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Azért kérdeztem,mert 99%ban ilyen alakom van és sokszor kövérnek,csúnyának érzem magam. Az a baj,hogy én nem így látom magam a tükörben,de a fotókon meg ez köszön vissza. Majd igyekszem javítani az önképemen,és köszi:)
2010. jún. 20. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!