Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kéne még fogynom?...

Szerintetek kéne még fogynom? Mennyit?

Figyelt kérdés

4 hónapja járok edzőterembe, azóta tartok egy diétát is, így adtam le kb. 8 kilót. Szerintetek mennyit kéne még fogynom? 163 centihez hány kilónak nézek ki?

[link]

2018. máj. 20. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
55-60 között lehetsz. Szerintem nem kellene fogynod, talán a lábadból, de az edzést folytasd.
2018. máj. 20. 09:31
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

nem kell fogynod szerintem,csak ha szeretnél.:) jó alakod van nagyon!

L

2018. máj. 20. 10:27
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
60 körül szerintem is, nem kell fogynod, csak tarsd magad formában, így szép.
2018. máj. 20. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem nem kéne!

Te miért érzed úgy,hogy kellene?

2018. máj. 20. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
El se hiszed, hogy mennyire megörültem annak, hogy a kép alapján nem egy testkép zavaros 40 kilós csontkollekciós képét látom. Nem kell fogynod, szép alakod van Gratulálok a kitartó edzésednek, és diétádnak. Így vagy jó ahogy vagy.
2018. máj. 20. 15:22
 6/8 anonim válasza:
57%
Pár kilót fel szedhetnél nem sokat de kicsit igen :) F/23
2018. máj. 20. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt csak te tudhatod,elégedett vagy-e . Szerintem még egy 5 kiló lemehet ,utána felpakolni egy kis izmot és bomba !

De most is már bőven jó súlyban vagy,ha te tetszel így magadnak nincs olyan ,hogy "kell"fogynod .

2018. máj. 21. 01:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem már inkább csak alakformalni kellene. Félre ne érts jó testalkatod van csak még egy kicsi izom elfér, edzés közbe még ugy is mennek le a centik.
2018. máj. 23. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!