Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Behelyeznék nekem a gyomorgyűrűt?

Behelyeznék nekem a gyomorgyűrűt?

Figyelt kérdés

A magasságom 158 cm, a súlyom 81 kg, 32 éves vagyok. A testtömeg indexem 32,45 az egyik internetes kalkulátor szerint.

Szeretnék véleményeket és tapasztalatokat kérni azoktól, akik megcsináltatták a műtétet. Háziorvosnál kell kérni?

Minden infót szívesen olvasnék.

2010. jún. 13. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia kedves utolsó hozzászóló!

Nem tudom ki vagy, soha életemben nem láttalak és nem tudom ki vagy. Ezek után nem is érdekel.

Irígy vagy, hogy másnak is sikerült???

Mégis mi bajod, hogy ilyen hülyeségeket állítasz? Bántottalak én? El sem tudod képzelni, hogy valaki másnak is ezt mondta a dietetikus szakember? És másnak is sikerült?

Nem tudom miért fenyegetsz. Sajnálom, hogy ennyire egyedül vagy. Nekem nincs szükségem blogra, mert támogat a családom.

Szebb és boldogabb napokat kívánik neked!

Üdv.

Éva

(Elnézést Kérdező. Ez nem neked szól. Valami miatt az előző hozzászóló azt hiszi, hogy hazudok és nem a saját eredményemet tettem fel. Látom a fogyás az agyára ment. Büszke vagyok magamra, mert nekem sikerült.)

2010. jún. 15. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:

ÁÁÁ. Bocs mindenkitől. Elnéztem, én 19:25 voltam. És az előző hozzászólásomnál is elnézetm. Elnézést kérek mindenkitől.

Kedves 19.20! Ettől még nem kéne fenyegtőzni...

2010. jún. 15. 21:29
 13/17 A kérdező kommentje:

Lassan már nem tudom, hogy ki, kicsoda:D

A dietetikus jó ötletnek tűnik, bárki írta. Hozzá is kell beutalót kérni a háziorvostól vagy hogyan akadjak rá egyre?

2010. jún. 15. 23:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Amikor először mentem, akkor kellett. Most nem tudom, hogy mi a rendszer. Engem mindig előre megbeszélt időpontra be szokott írni a doki. Legközelebb jövő hét csütörtökön (24-én)megyek. Ha akarod rákérdezek neked.

(Bocs a tegnapiakért, elnéztem az időpontokat és a Blogíró ezt elég érdekesen adta tudtomra. Kicsit kiakadtam, mert először nem is értettem, hogy mi a baja.

Szóval még egyszer elnézést mindenkitől.

:)

Egyébként a százalékokból viszonylag könnyű azaonosítani, hogy melyik hozzászólást ki írta.)

2010. jún. 16. 21:20
 15/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, ha megkérdeznéd:)

2010. jún. 17. 22:09
 16/17 A kérdező kommentje:
És a dietetikusnál mi történik az első ill. a többedik alkalommal és milyen sűrűn jársz hozzá?
2010. jún. 17. 22:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Megkérdeztem, kell és időpontot is kell kérni. Ráadásul ajánlják is, hogy a háziorvos legyen bevonva. Akkor jársz a legjobban, ha ő kér neked időpontot. Állítólag ha az orvos kéri, akkor van "korábbra" is. ;)

Első alkalommal csak felmérték az általános állapotomat és beszélgettünk a szokásaimról. Adtak egy induló étrendet és mozgástanácsot. A többi a dietetikustól és tőled függ.

Sok sikert! :)

2010. jún. 24. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!