Hogyan tudok leadni a labamrol?
Figyelt kérdés
Egesz nyaron dolgoznek azert, hogy leadjam a folosleget a labaimrol:((...de nem tudom hogy hogyan........2010. jún. 11. 16:18
1/9 anonim válasza:
Kelj fel és járj! Használd a lábaidat! Ne csak az üléshez használd az egyensúlyozásban!
2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta....dolgozom meg minden...videken lakom. az egesz nyarat vegigmelozom a nyaron:| de soha semmi!
2010. jún. 11. 17:10
3/9 A kérdező kommentje:
Vagyis nem a nyaron hanem a mezon:P ugy akartam
2010. jún. 11. 17:10
4/9 anonim válasza:
Ha van időd biciklizz, fuss. Bár ha egész nap a mezőn dolgozol, akkor nyilván elfáradsz annyira, hogy már nem lesz erőd biciklizni, meg gondolom igénybe veszed annyira a lábaid, hogy talán szükség sem lesz rá. De a mozgáson kívül az evésre is figyelni kell. Ha ennyi munka mellett is felesleged van, akkor nyilván a táplálkozással lesz a baj. Felejtsd el a sok szemetet, és egyél normális, egészséges kajákat.
5/9 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
kevesebb evéssel, semmi mással nem érsz el eredményt.
Döntsd el, hogy a kettő közül melyiket tudod végigcsinálni:
1. azt eszel, amit idáig, csak kisebb adagokat (fele -2/3)
2. kalóriaszegényebb ételeket eszel, de azokból csak normál adagot, nem két tányérral, mert abban nincs kalória.
Mindkettő beválik, te tudod, hogy melyik a könnyebb neked
6/9 anonim válasza:
Én ugyanannyit ettem mint eddig. De rendszeresen futottam mellette és vékonyabb lett a lábam.
7/9 A kérdező kommentje:
Oke koszi:D matol kiprobalom :D kevesebbet eszem de ugyan azt amit eddig, es futok:) koszi !
2010. jún. 19. 10:44
8/9 A kérdező kommentje:
De ugye az a sok haj ami rajta van az nem tud kiizmosodni:| vagy ez hulye kerdes volt? de hallottam ilyet:|
2010. jún. 19. 10:59
9/9 anonim válasza:
Hát, nem tom, szerintem nem.:D
Mármint a háj kiizmosodása. Az izom az a háj (nem szeretem ezt a szót>.< :D) alatt van. Mondjuk nekem is izmos a vádlim, de van rajtam 10kg felesleg. (Majd mingyá' megyek is futni.:D) Ha leadnám azt a 10kg-ot, akkor nem lenne vastag a lábam, de lenne rajta izom.:)
Mondjuk fuss lassabb, egyenletesebb tempóban, az szerintem kevésbé izmosít, mint a gyors futás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!