Mennyit tudok nyár végére leadni?
Figyelt kérdés
Most keztdem el a fogyókurámat. Szeretnék már jobban kinézni nyár végére, mire újra kezdődik a suli. Nem tudom, mennyit adhatnék le ennyi idő alatt mit gondoltok vagy mit ajánlatok? napi 1200-1300 kcal-t próbálok fogyasztani. 58 kg vagyok és 16 éves lány:) ja és nem szeretnék túl gyorsan fogyni inkább lassabban , tartósbban és láthatóan(főleg zsírból)2010. jún. 11. 16:03
1/5 clint válasza:
ha csak lassabban próbálsz fogyni akkor bármilyen diétát használhatsz.
2/5 anonim válasza:
1300 kalória főleg egészséges kaja és változatosan.
néha édesség is jöhet.
heti 3-szor fél óra kocogás esetleg torna.
Ezzel leadsz heti 0,5-1 kilót, havi 2-4 kilót, szeptemberre tuti vékony leszel.
3/5 anonim válasza:
Én koplalással két hét alatt 8 kb-t le tudok adni. Napi 390 kalória oszt szevasz. Bő folyadék
4/5 anonim válasza:
hát, nem akarlak elkeseríteni de nyáron a nagy meleg miatt lelassul az anyagcseréd, és nehezen tudsz fogyni(ha egyáltalán fogy) és ha fogysz akkor több mint valószínű hogy izomból és nem zsírból
udv,
egy testépítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!