Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit tudok nyár végére leadni?

Mennyit tudok nyár végére leadni?

Figyelt kérdés
Most keztdem el a fogyókurámat. Szeretnék már jobban kinézni nyár végére, mire újra kezdődik a suli. Nem tudom, mennyit adhatnék le ennyi idő alatt mit gondoltok vagy mit ajánlatok? napi 1200-1300 kcal-t próbálok fogyasztani. 58 kg vagyok és 16 éves lány:) ja és nem szeretnék túl gyorsan fogyni inkább lassabban , tartósbban és láthatóan(főleg zsírból)
2010. jún. 11. 16:03
 1/5 clint ***** válasza:
ha csak lassabban próbálsz fogyni akkor bármilyen diétát használhatsz.
2010. jún. 11. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:

1300 kalória főleg egészséges kaja és változatosan.

néha édesség is jöhet.

heti 3-szor fél óra kocogás esetleg torna.

Ezzel leadsz heti 0,5-1 kilót, havi 2-4 kilót, szeptemberre tuti vékony leszel.

2010. jún. 11. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Én koplalással két hét alatt 8 kb-t le tudok adni. Napi 390 kalória oszt szevasz. Bő folyadék
2010. jún. 11. 22:16
 4/5 anonim válasza:

hát, nem akarlak elkeseríteni de nyáron a nagy meleg miatt lelassul az anyagcseréd, és nehezen tudsz fogyni(ha egyáltalán fogy) és ha fogysz akkor több mint valószínű hogy izomból és nem zsírból

udv,

egy testépítő

2010. jún. 14. 10:36
 5/5 clint ***** válasza:
egyetértek az előzővel.
2010. jún. 14. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!