Hány kalória van a Pöttyös Guru-ban?
Figyelt kérdés
Mert nincs ráírva (természetesen, mint egyik Pöttyös termékre sem...) és a honlapon sincs fent. És azért jó lenne tudni! Valaki?2010. jún. 11. 13:46
11/18 anonim válasza:
üdvözlet! 170 kalória, de az élvezet amit nyújt, felbecsülhetetlen.. :)én diétázom, de nem hagyhattam ki.
12/18 anonim válasza:
figyi, ha nagyon kívánod akkor egyél meg egyet! :)
Komolyan mondom. Ha hiányérzet van, akkor enni kell, csak nem mindegy hogy mennyit.
Oké, most ha megeszel egyet, határozd el, hogy legközelebb egy hét múlva engeded ezt meg magadnak.
14/18 anonim válasza:
utolsó.. a kalóriamennyiséget kérdezték nem a súlyt.xD
15/18 anonim válasza:
14:59, honnan tudo te azt oyaln biztosra hogy annyi? Örülök h végre van valaki, de mégis honnan az info?
16/18 anonim válasza:
Kíváncsi lennék,h akinek "épp a kezében volt" az mit látott... :) :) :) tényleg nincs rajta,és engem is érdekelne.
17/18 anonim válasza:
Üdv,
Engem is érdekelt és megtaláltam!!! :)
168kcal / 680kj
De azt ne kérdezzétek, hogy hogyan :)
18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: Persze hogy megtaláltad, mert már feltették azóta :P
Azért köszi!
2010. jún. 25. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!