A 65 cm-s derék milyennek számít?
A 9. válaszolónak szerintem igaza van, valami nem stimmel az arányokkal! Vagy nem 45 kg vagy, vagy rosszul mérsz valamit.
Küldj képet légyszi, hogy lássuk a tényleges arányt!
Pocak miatt?
Terhes vagy alultáplált vagy? Ha terhes, akkor elég ostoba dolog aggódni a derekad méretén. Ha alultaplalt, akkor meg rendesen kéne enni és nem néznél ki úgy, mint egy etióp!
Egy egészalakos jobb lett volna, de így is latszik, hogy tuti nem 45 kg vagy, hanem jóval több!Ha tényleg annyi lennél, akkor nem lenne ennyire hájas a hasad, mivel ekkora magasságnál 45 kg csont és bőr kéne, hogy legyél! A kép alapján inkább olyan 58-60 kg körül lehetsz, de mondom, elég gyenge a kép és nincs mihez viszonyítani!
Küldj normális egészalakos képet, mert így latszik, hogy valamit rejtegetsz, és az valószínűleg az igazi súlyod!
16-os! Nem akarom megbántani a kérdezőt sem és téged sem, de még 56 kilósan sem volt ilyen hájam, nemhogy 45.
(Nem tudom, hányas válaszoló voltam, én írtam a 60-90-60-as választ, meg a lengőbordát, most nem látom.
Ilyen magassághoz kizárt a 45 kiló a látott kép alapján. Nem romlott el véletlenül a mérleged? :)
Amúgy hány éves vagy, mert az sem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!