Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon nagy baj lenne, ha...

Nagyon nagy baj lenne, ha megennék egy kocka csokit?

Figyelt kérdés
Eddig 600 kcalt vittem be ma, de női gondjaim vannak és borzasztóan kivánom. Öt napja csinálom, 4.kilómnál járok, elégedett vagyok magammal nagyon és eddig egyszer sem rontottam el.
2018. márc. 7. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne baj. Kivėve ha egy köbmėteres az a kocka.
2018. márc. 7. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
A kocka csoki nem baj. Az, hogy 5 nap alatt 4 kilót fogytál, az igen!
2018. márc. 7. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egeszseges esetben ket het alatt kellene ennyit fogynod. Fogalmad sincs, hogy mennyire kicseszel magaddal. A minimum a napi 1200-1500 kcal meg fogyokura eseten is.
2018. márc. 7. 16:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elszarod a tested. Amit csinálsz az koplalás, és amint elkezdesz újra normálisan enni (egyszer úgyis elkezdesz, mert ezt nem lehet életed végéig csinálni) a kétszeresét fogod visszahízni. Hagyd abba és ne koplalj, fogyj normálisan.
2018. márc. 7. 16:17
 5/9 A kérdező kommentje:
De én nem koplalok. Reggelire puffasztott rizset eszek, ebédre a rendes, napi ebédet(volt, hogy egy szelet rántott húst), vacsorára meg valami joghurtot
2018. márc. 7. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
De, ez koplalás, ami nemcsak egészségtelen, de hízékonyabbá is tesz.
2018. márc. 7. 18:51
 7/9 A kérdező kommentje:
De még így is túl sok a napi ch-m.. akkor mégis mit kéne ennem?
2018. márc. 7. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Fehérjét és zsírt, mégis mi mást? Az alkohol is kalória még, de azt nem ajánlom nagy mennyiségben...

Persze nem úgy kell, hogy betolod a szénhidrátkeretedet, aztán vacsorakor ott állsz képtelenül normális étel evésére (én tudok pár gramm ch-s nagy vacsorát enni, de tudom, hogy van, aki rosszul lenne tőle)... Tervezz előre, oszd el a szénhidrátot.

Makróid milyenek? Vagy ami korlátod van, úgy tűnik, szénhidrátkerettel azért rendelkezel. Mert ha rosszul választod meg és túl kicsi, az se jó ám. Ne koplalj s nem érdekel, mennyire nem tűnik neked annak, a testnek nem elég párszáz kcal, de még 1000 is csak igen kevés embernek felel meg, kemény szálkásításkor is... Ahhoz általában igen picikének kell lenni és nagyon keveset mozogni, bár vannak szerencsétlenül lassú anyagcserék is.

A 4 kiló 5 nap alatt keveseknél jó jel. Ha ennek a zöme víz és salakanyag, akkor OK, de nem akárki veszt ennyit napok alatt, nekem pl. mindössze 2 kiló megy le 2 nap alatt ezekből, utána pedig semennyi. Egy nagy, izmos embernek mehet 4-5 kiló is vízből, de az valószínűleg nem akar izmot bontani extrém koplalással.

2018. márc. 7. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:

"De én nem koplalok. Reggelire puffasztott rizset eszek, ebédre a rendes, napi ebédet(volt, hogy egy szelet rántott húst), vacsorára meg valami joghurtot"

Édesem, amit csinálsz az koplalás:) Eléggé meg fogod szívni, mert vissza fogsz hízni, ahogy elkezdesz normálisan enni. Azért kívánod a csokit, mert nem eszel rendesen normális kajákat. Egyél napi 5-ször kisebb adagokat, hogy sose éhezz. Reggelire egy teljes kiőrlésű szendvicset tele sajttal, csirkés szalámival, sok zöldséggel, tejjel. Tízóraira vmi gyümölcs, joghurt féle. Ebédre egyél normális főtt kaját. Uzsonnára is mehet egy szendvics, vacsorára meg vmi könnyebb kaja. Ennyi.

2018. márc. 8. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!