Mennyi zöldséget és gyümölcsöt ajánlott enni naponta?
az 5 dl tejben lévő fehérjével nem sokat érsz el. Szinte fel sem szívodik.
A gyümölcscukort nem tudja az izom felhasználni, épp ezért sokkal könyebben raktározódik. Az egészésges hízókúrának is a nagy segítője a gyümölcs... És képzeld, 30 gramm gyümölcscukor 100 gramm kristálycukornak felel meg. A kristálycukrot viszont fel tudja használni az izom. A gyümölcs mindössze a vitamin tartalma miatt egészséeges, de ezt lehet másból is fedezni.. ennyi.
Az , hogy te 51 kg vagy oké, de rengeteg ember pont azért nem bír normálisan lefogyni mert abban a tévhitben él, hogy gyümölcsöt is kell enni...
Nem vagyok a gyümölcs ellen, napi 1-2 kg gyümölcsöt kéne enni ahhoz, hogy hízlaljon, de ugyanakkor sokaknak hátráltatja a fogyást. Az, hogy van aki igy is lefogyott oké, láttam olyant aki csokit és palacsintát evett és fogyott, kinek milyen a szervezete, de a legtöbb embernek nem jó a diétában a gyümölcscukor. Ennyi, lehet ez ellen lázadni, okoskodni de akkor is igy van.
a gyümölcscukor általában a legjobb modszer a pocak növelésére... Ha sok gyümölcsöt eszel igenis hízol...
Sőt ha kevest még akkor is csak hátráltatod a fogyást.
Akik a gyümölcsöt diétás kajának ajánlják azok tudatlanok és kész.... nem ártana utánaolvasni, tudományos kutatásoknak is, nem csak az idióta hatástalan női oldalak hülyeségét olvasni, amiről később rendszerint kiderül, hogy hülyeség!!!
Mondjuk a kérdésem nem ez volt, de az most mindegy.
Véleményem szerint az sem mindegy, hogy a gyümölcsöt az eddigi kajálás mellé eszi-e az ember pluszba, vagy lemond egészségtelen dolgokról, és gyümölcsöt eszik helyette. Gyümölcscukor ide vagy oda...
Azt kell mérlegelni, hogy 1 zacskó chips vagy 1 tányér gyümölcs. 1 szelet sütemény vagy egy marék eper egy joghurttal.
Na mindegy, a lényeg az, hogy én még mindig nem tudom, hogy ha nem fogyni akarok, csak egészségesen táplálkozni, akkor mennyi zöldséget és gyümölcsöt ajánlott enni. A min. 1 alma nagyon kevésnek tűnik, az "amennyit akarsz" meg elég megfoghatatlan.
Azért köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!