Nem tudok nemet mondani a csokinak. Hogy próbáljak lemondani róla?
Nem egyszerű leszokni a cukorról de le lehet. Csak at első pár hét a nehéz..
Kérdezd meg magad, mielőtt ennéd, hogy megéri e az a pár másodperces élvezet amíg megrágod és lenyeled a csokoládét?
A tömény cukor semmitől sem való, csak függővé tesz..
#13: Igen, megéri :D De az én csokimban nincs cukor (sok éve nem eszem cukrot és nem veszek csokit. Állandóan van itthon 2 kis edényben, a páromnak alapélelmiszer, én csak néha kóstolom meg)...
S képtelen vagyok belátni, hogy heti párszor 5 gramm cukormentes csoki mégis hogy befolyásolná a fogyásomat. Kellemes, nem muszáj, de szeretem, nem akarok utána még több édességet enni...
Aki írta, hogy nem áll meg 1-2 kockánál, annak persze más. Nekem is van (a csokinál lényegesen előnytelenebb) ételem, amiből rengeteget eszem vagy semennyit. Ha komolyan veszem a fogyást, nyilván kerülöm.
Most egyébként kakaót iszom, abban még zsír sincs olyan sok. Nekem majdnem mindegy, csak kakaó legyen. Lehet, hogy kakaófüggő vagyok, ezt nem tudom, de nem is érdekel. Nem tartom egészségtelennek a kakaót (van, aki igen).
Nyilván emberfüggő, mi az ideális. Nem mindenki akar lemondani a kedvenceiről, csak mert fogyni szeretne s nem is kell. Drasztikus életmódváltásokat voltam képes tenni, de a csoki és süti elhagyása túlzott lenne. Azt hagyom el, ami akadályoz, nem azt, amit élvezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!