Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kg fogyás...

Szerintetek hány kg fogyás után látszik meg?

Figyelt kérdés
Egy 30 kg-os súlyfeleslegnél minimum hány kg minusz után látszik annyi változás szerintetek, hogy ha találkozik valakivel az illető, egyből szembetűnő legyen? Mert gondolom pár kg nem látszik meg úgy, hogy sokan megjegyezzék egyből.
2018. febr. 9. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Őszintén? 15-20 kg-nál. Én 105-ről indultam, 85 kg körül kezdtek dícsérgetni. Most 85 helyett 75 vagyok, és szerintem ez már fel se tűnik senkinek.
2018. febr. 9. 14:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Az elején 107 kg-al kezdtem, de elegem lett már előtte a méricskélésből és a folytonos gyomorgörcsből ami a mérleg láttán már el is kapott, szóval elhatároztam, hogy nem fogok méricskélni, csak csinálom amit kell és majd úgyis látszik a tükörben. És mostanában ha valaki ismerőssel találkozok szinte mindig megjegyzik hogy sokat fogytam, mi van velem,meg kezd lötyögni az összes nadrágom, emiatt kezdett érdekelni. :D De nincs itthon mérlegem, szóval csak elgondolkoztam rajta...
2018. febr. 9. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért érdekel?

egyszercsak észreveszed magadon zuhanyzás közben, hogy bakker, mintha vékonyabb lennék. Aztán kicsivel később mások is. csak nyugalom. ;)

2018. febr. 9. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól is függ , hogy honan kezdesz fogyni. Pl ha “hirtelen” eltűnik a tokád az feltűnő , de pár centi derékban már kevésbé.
2018. febr. 9. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:
júniusban kezdtem el olyan pörgős és fárasztó fizikai munkát csinálni, hogy októberre lement 10 kiló. Mindenki dicsérgetett, hogy milyen feltűnő. De én még mindig nem látom, hogy honnan ment le :D
2018. febr. 9. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!