Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hagyjam a fenébe az egészet?

Hagyjam a fenébe az egészet?

Figyelt kérdés

Majdnem 6 hete járok egy személyi edzőhöz, akitől étrendet is kaptam, amit maximálisan betartok.

Funkcionális edzést és súlyzós edzést tart, elég nagy súlyokkal.

Amikor már azt hittem, hogy a mérleg nyelve sose fog lefelé indulni, akkor a 4. héten végre már 2 kilóval kevesebbet mutatott.

Annyira örültem, de aztán az 5. héten ez visszaugrott és most egészen pontosan ott tartok, ahol 6 hete elindultam.

Pedig mindent betartok, az egész mellett még úszom. Teljesen elegem van, hogy semmi nem működik és legszívesebben abbahagynám. Kb. 20 kilót kellene lefogynom, de úgy tűnik ez nem fog menni.

Szerintetek is inkább hagyjam az egészet, mert amúgy a személyi edző se két fillér és ráadásul nem is ér semmit?

2018. febr. 6. 23:32
 1/10 anonim válasza:
Ne add fel!! Le fog az menni,mindenhez idő kell!
2018. febr. 6. 23:43
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Hát nyilván mindenhez idő kell, de az,hogy 6 hét alatt egy dekát nem fogytál az minden csak nem normális.

Miből áll az az étrend? Tudod esetleg hány kalória?

2018. febr. 7. 07:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen ne hagyd abba! Elindultál, csináld végig!

Beszélj az edződdel, hogy mi a tapasztalatod.

Egyébkent centiben is mérd! Az sokkal fontosabb, mint a mérleg

2018. febr. 7. 07:35
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
a centiket nézd ne a kilókat. az becsapós lkehet 6 hét kb semmi.
2018. febr. 7. 09:31
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Azért ezzel ne nyugtassátok...

6 hét egyáltalán sem semmi...annyi idő alatt már bőven lehet eredményeket elérni, pláne 20 kg súlyfeleslegnél.

2018. febr. 7. 09:42
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

6 hét alatt valóban fogynia kéne, nyilván nem szedett fel egy csomó izmot zsírból fogyás közben s más sem magyaráz ilyen hosszú stagnálást a kalóriadeficit hiányán kívül. Ami fura, egy edzőtől nem azt várom, hogy túl nagy kalóriaigényt tételezzen fel, bár lehet, hogy a kérdező különösen lassú anyagcseréjű...

Mennyit eszel, kérdező? Kalória, makrók...

2018. febr. 7. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem b_zd ki a kokler edzodet. hova akar izmositani nagy sulyokkal 20 kg felesleggel? cardiozz, fuss, kissebb sulyokkal es sajat testsullyal, kaloria deficitre figyelj, keves szenhidratot egyel. 6 het alatt ekkora sulynal egeszsegesen mar 5 kilo is lemehetett volna. latod en meg penzt sem kerek az utasitadokert, miert fizetnel egy csalonak? ha majd lepucoltad azt a 20 kg zsirt utana elkezdhetsz tomegelni.
2018. febr. 7. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
és ha tényleg izmosodott? volt már iylenre példa.
2018. febr. 7. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
A kezdők gyorsabban fejlődnek egy ideig.
2018. febr. 7. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
igen, csak neki most nem az izmosodasra kene koncentralni, hanem hogy azt a 20 kg felesleget ledolgozza es mivel a cardio, aerob mozgassal izomveszteseg is jar ezert nem most kene tomegelni. minek novesszen a zsir ala izmokat?
2018. febr. 7. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!