Hagyjam a fenébe az egészet?
Majdnem 6 hete járok egy személyi edzőhöz, akitől étrendet is kaptam, amit maximálisan betartok.
Funkcionális edzést és súlyzós edzést tart, elég nagy súlyokkal.
Amikor már azt hittem, hogy a mérleg nyelve sose fog lefelé indulni, akkor a 4. héten végre már 2 kilóval kevesebbet mutatott.
Annyira örültem, de aztán az 5. héten ez visszaugrott és most egészen pontosan ott tartok, ahol 6 hete elindultam.
Pedig mindent betartok, az egész mellett még úszom. Teljesen elegem van, hogy semmi nem működik és legszívesebben abbahagynám. Kb. 20 kilót kellene lefogynom, de úgy tűnik ez nem fog menni.
Szerintetek is inkább hagyjam az egészet, mert amúgy a személyi edző se két fillér és ráadásul nem is ér semmit?
Hát nyilván mindenhez idő kell, de az,hogy 6 hét alatt egy dekát nem fogytál az minden csak nem normális.
Miből áll az az étrend? Tudod esetleg hány kalória?
Semmiképpen ne hagyd abba! Elindultál, csináld végig!
Beszélj az edződdel, hogy mi a tapasztalatod.
Egyébkent centiben is mérd! Az sokkal fontosabb, mint a mérleg
Azért ezzel ne nyugtassátok...
6 hét egyáltalán sem semmi...annyi idő alatt már bőven lehet eredményeket elérni, pláne 20 kg súlyfeleslegnél.
6 hét alatt valóban fogynia kéne, nyilván nem szedett fel egy csomó izmot zsírból fogyás közben s más sem magyaráz ilyen hosszú stagnálást a kalóriadeficit hiányán kívül. Ami fura, egy edzőtől nem azt várom, hogy túl nagy kalóriaigényt tételezzen fel, bár lehet, hogy a kérdező különösen lassú anyagcseréjű...
Mennyit eszel, kérdező? Kalória, makrók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!