Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A BioTech USA-nak is csak...

A BioTech USA-nak is csak placebo hatásúak a tablettái?

Figyelt kérdés
Sokat olvasom itt, h egyik tablettának sincs hatása zsírégetés szempontjából stb. Mégis rengeteg testépítő is szedi ezeket. Pl. a BioTech USA is ugyanilyen placebo hatású tabletták?
2018. jan. 25. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik.
2018. jan. 25. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Ezek többnyire táplálék kiegészítők, aminek ugyan van hatása, de látható érezhető hatása csakis akkor ha valaki minden másra komolyan odafigyel.

Ilyen pl az L-karnitin. Ez egy teljesen természetes anyag, minden ember szervezetében ott van, segíti a zsírégetést (nem zsírégető csak SEGÍTI) illetve edzés közben kicsit megtámogatja a kitartást (ezt pl én soha nem tapasztaltam).

Semmi köze ezeknek a csodabogyókhoz.

Én személy szerint nem használok semmi ilyet mert annyira nüansznyi a hatás,hogy számomra nem éri meg.

2018. jan. 25. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

Semmi sem palcebo, táplálék kiegészítőket forgalmaz, annyit tesz, hogy amit szilárd táplálékkal nem tudsz pótolni a nap folyamán azzal kiegészítheted.

Ez olyan mintha egy filter zöldteától várnád hogy ami évek alatt lerakódott rajtad zsírszövet az majd 1 csésze tea után eltűnik.

Megnövekedett táplálékigény esetnék egyszerűbb kiegészítőkkel pótolni.

A zsírégetés szót meg egyszer talán még megéljük hogy kitörlődik az emberek agyából. Ez a fogalom nem létezik.

Zsír anyagcsere igen. Vannak kiegészítők amik ezt fokozni tudják, és nem placebo.

Vannak testsúlykontroll formulák, a hatásmechanizmust nem írom le, ha érdekel utánanézel. Nem placebo.

A fehérje nem placebo, valós kalóriaértéke van, ha műanyagot eszel, na az placebo mert nem emészted meg.

És sorolhatnám a vitaminokat, l-carnitin-t,aakg-t,l-tyrosie-t...bármit, EZEK KIEGÉSZÍTŐK, HA VALAKI ZSEMLÉT MAJSZOL, esetleg több kalóriát visz be mint amit eléget, esetleg még azt is rossz forrásból, NEM FOG FOGYNI ZSÍRBÓL.

2018. jan. 25. 14:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Aha-aha értem :)

Köszönöm a válaszokat. Rosszul fogalmaztam, tudom, zsírégető nem létezik így ezzel a megnevezéssel. Mindig is odafigyeltem a táplálkozásomra és egy edző ajánlotta a BioTech USA Super Fat Burner-t, h szedhetem. Természetesen mindig mozgok, tornázok. Valóban ez rátud nekem segíteni? :)

2018. jan. 25. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem rendes diéta és mozgás mellett segít. Anélkül meg nem ér semmit.

Illetve személyesen nekem azért is segít, mert elég drágák ezek a cuccok, és emiatt jobban tartom a diétámat, mert pontosan tudom, hogy ha rosszul eszek, akkor akár a vécén is lehúzgálhatnám a tablettákat.

Vagy pl. ma edzés előtt bevettem az L-karnitint, de annyira nem volt kedvem edzeni, hogy el sem tudom mondani, mennyire. De végül meggyőztem magam azzal a végső érvvel, hogy ha már bevettem a karnitint, nyomjuk...

2018. jan. 25. 19:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Természetesen odafigyelek az étkezésre, és mozgok is mellette :) Igen igen, már csak az ára egy motivációt ad, h nem szabad feladni :D
2018. jan. 26. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!