Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azt kezdem erezni h hajlok az...

Azt kezdem erezni h hajlok az anorexia fele mit tegyek?

Figyelt kérdés
Valojaban az a helyzet h kovernek erzem magam es ez reszben igaz is. Elkezdtem/elkezdek fogyokorazni de erzem h ez melyebb lesz. Neztem anorexiasokrol videokat es nem szeretnek olyan lenni de valahol meg is. Nem reg kiolvastam egy konyvet egy anorexias lanyrol es lehet h ez is kozre jatszik. Kezdek felni mert erzem ahogy lassan behaloz. Sokat sportolok szoval nem tudom h fogom birni ha nagyon lefogyok. (Meg nem vagyok benne). Koszonom a segitseget!
2018. jan. 12. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Mégis, valami konkrétum? S mi az, hogy részben kövér vagy? Honnan érzed, hogy veszélyezteted magad? Ilyen esetről még nem hallottam, de keveset is írtál, nem tudom, mi van konkrétan. De ha jogos a félelmed, nagyon vigyázz és extrém óvatosan fogyj, ha kell is, egy kis jó életmódváltás, rápörgés nélkül.
2018. jan. 12. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Írhattál volna adatokat. Beszélj a szüleidnek a problémádról, talán érdemes lenne felkeresni egy pszichológust.
2018. jan. 13. 00:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus. Elinduláshoz az iskolapszichológus. És gondold át a szüleiddel való viszonyodat (túlféltők, túlóvók), mert az a dolognak a kulcsa. Egészen biztos, hogy nem vagy kövér, kérdezd meg erről a valódi barátaidat. És ne olvass, nézz ilyen témában, foglald el magad más hobbikkal és egyél rendesen.
2018. jan. 13. 00:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi a konyv cime?
2018. jan. 13. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!