Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3nap 0kcal után édesség?

3nap 0kcal után édesség?

Figyelt kérdés
Ha nem ettem 3 napja, akkor baj lehet abból, hogy most pudingot eszek?

2018. jan. 9. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Jézusmária! Egyél! Komolyan nem ettél 3 napja, vagy csak szórakozol? Koplalástól lefogyni nem fogsz, legyengülni és az anyagcserédet, gyomrodat tönkretenni viszont igen.
2018. jan. 9. 22:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy a vércukrommal nem e lesz vmi. Mert a pudnigban ugye van cukor és nem tudom mennyire dobja meg.

De már mindegy, ettem pár kanállal többet nem bírok, most kicsit szédülök

2018. jan. 9. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem az ideális ezt enni többnapos böjt után... Könnyed cuccal illendő kezdeni, zöldségleves vagy efféle. Bár 3 nap nem sok, szinte bármi OK lehet (illetve ez egyéni is), de inkább nem cukrosat, ha lehet (mondom ezt úgy, hogy közel 5 nap után aszalt gyümölccsel kezdtem anno, de mit csináljak, ha azt kívántam :D jólesett, de most már inkább valami jó kis fehérjedús, zsíros cuccal indítanék s zöldséggel :D ne tegyek már keresztbe a megszerzett ketózisnak, de ez persze az én véleményem).
2018. jan. 9. 22:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, ha egyszer ezt kívántam.
2018. jan. 9. 22:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ettől most híztam?
2018. jan. 10. 03:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén... hogy a rálba híznál 3 nap nemevés után 2 kanál pudingtól?... remélem fake kérdés... ha nem... akkor most fordulj orvoshoz.
2018. jan. 10. 06:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Beteg vagy. Menj el pszichológushoz. Amit csinálsz az nem fogyás, hanem sorvadás. Bele is halhatsz.
2018. jan. 10. 07:29
 8/9 anonim ***** válasza:

OMG! Pár kanál pudingtól nem fog az egekbe szökni a vércukrod. De biztos legyél benne, hogy ha újra normálisan fogsz enni mindent elraktároz a szervezeted.

Szerinted viccből mantrázzuk itt az alap anyagcsere meg az 1200 kalória alá semmiképpen szöveget?

Ha nem műtét vagy egyéb fontos dolog miatt nem ehettél 3 napig, akkor egyél basszus, mert tönkremész és minden leszel csak csinos nem!!!

2018. jan. 10. 07:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem raktározza el, ha nem eszik többletben... Gondolkozzatok már. Egyáltalán ismertek embereket, akár Netről, akik több napig vagy hétig böjtöltek, hogy mi történt velük? Fogyni nyilván kiválóan megy böjtben (csak tarthatatlan és hosszabb távon egészségtelen és én pl. nem tudnám megcsinálni, mert szeretek enni s amúgyis az életmódváltás a legjobb) s aki képes nem túlenni magát később, az nyilván meg is tartja a súlyát. Ez utóbbi nem egyszerű, ha nincs egy jó étrend, ezért is célszerű életmódot váltani. Akinek lövése sincs a helyes étkezésről, annak különösen rossz ötlet koplalni, de ismerek olyat, akinek bejött ez is (bizonyára igen ritka fajta, s ez kis kalóriás étkezés volt, nem nulla. a kettő teljesen más, a nulla jobb, de csak igen rövidtávon, úgyhogy jelentős fogyás nem lesz belőle).
2018. jan. 10. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!