Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet fázni attól, hogy nem...

Lehet fázni attól, hogy nem eszek?

Figyelt kérdés
Vasárnap ettem utoljára, nem vagyok éhes, de ma reggel óta folyamatosan ráz a hideg. Van összefüggés vagy csak hidegebb lett? :D

2018. jan. 9. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet összefüggés.

Hidegrázást okozhat kimerültség is. Kimerülstéget pedig okozhatja, hogy nem vittél be "üzemanyagot" a szervezetebe.

2018. jan. 9. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Félremagyarázod a szubjektív testi tüneteidet. Nem fázol objektív (tárgyilagos) értelemben, hanem leesett a vércukrod, ami spontán (hőtermelő) izomremegésekhez vezet és mivel nincsen elegendő cukor a véredben a hőtermeléshez, ezért a szervezet csökkenti a hőleadását a bőr libabőrössé válásával, amikor összehúzódnak a bérerek és lehül a bőr.
2018. jan. 9. 17:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Értem. Ez durva, amit a 2-es mond.

Izé, hétvégén ettem egy kávéscsésze pudingot, ami olyan édes volt, hogy rosszul lettem tőle és azóta se sincs étvágyam:$

2018. jan. 9. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Omg, nem normális amit csinálsz. Egyél valamit, ha nem kívanod akkor is kell enni. Ennek így semmi értelme.
2018. jan. 9. 18:10
 5/8 anonim válasza:
A többségnek igaza van teljesen ne haragudj hogy így fogalmazok de ez tényleg nem normális amit csinálsz. Ha azért nem eszel édességet mert túl édes és akkor próbáld talán a müzliszeleteket vagy ha csak egyszerre sokaltál be akkor viszont megpróbálhatod úgy is hogy eszel kevesebbet így nem lesz annyira tömény vagy mi egyszerűbb egyél másfajta édességet, sütit, cukrot vagy amit szeretnél :)
2018. jan. 9. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet de általában 1 nap után nem valószínű
2018. jan. 9. 20:20
 7/8 anonim válasza:
szerintem valami vírust kaphattál el (talán nem a puding volt nem friss) sok folyadék (citromos tea) sós kifli/perec vagy korpovit-ezt kellene enni-inni. nekem tegnap használt. Én is tegnap munkában (nagyobb trafik) nagyon fáztam.
2018. jan. 9. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet. Fáradtan, kialvatlanul és éhesen is sokan hajlamosak jobban fázni.
2018. jan. 9. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!