Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy hánytatja valaki magát...

Hogy hánytatja valaki magát "halkan"?

Figyelt kérdés
Nem értem a bulímiásokat, gondolom nem mindig vannak egyedül és amikor elmennek hányni hogy nem hallják őket?🤔
2018. jan. 8. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:

én múltkor tök hangosan rókáztam és utána megkérdeztem a férjem és azt mondja, hogy nem hallotta.

pedig mi kis szaros lakásban élünk.

2018. jan. 8. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
A tökéletes megoldás csukott szájjal. Azt senki sem hallja.
2018. jan. 9. 00:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenki tud halkan hányni, belőlem hatalmas orgánummal törnek elő hangok öklendezés közben... haverjaim kamaszkorunkban részegen m8ndig azon röhögött, hogy az egész lakótelep azt hallgatja, hogy hányok a bokorban :D
2018. jan. 9. 07:12
 4/7 anonim ***** válasza:

valamelyik nap sikerült kiszaladnom a lakásból az előkertig..néhány lakásból kinéztek, ki az aki ilyen hangosan rókázik..

szerintem halkan nem is lehet..bár nem gyakoroltam, esetleg a napi rutin? talán..

de akkor is..a torokhang az spontán..

2018. jan. 9. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:

évek meg a rutin

akár kéz nélkül is lehet, tehát hogy nem dugod le az ujjaid a torkodon, csak a hasizmaid "mozgatod" úgy hogy feljöjjön a cucc

2018. jan. 9. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ételmérgezés miatt hánytam, annak nem volt hangja, szóval lehet ilyen eset is, igaz semmi szándékosság vagy előkészület nem volt benne.
2018. jan. 9. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Mikor még bulímiás voltam akkor annyiszor csináltam, hogy próbáltam hallkabb lenni és sikerült. Megszoktam mivel otthon mondig volt valaki. Hál istennek kigyógyultam belőle
2018. jan. 9. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!