Lehetnék plus size modell? Vagy fogynom kellene? (175cm 75kg)
Figyelt kérdés
Tudom, nagyom fontos ilyenkor a mell-, derék-, csipőméret, de sajnos még nem volt rá alkalmam megmérni magam. Barna mellközépig érő hajam van, valamint barna szemem van, és egy kevés szeplőm is van, arányilag hosszú lábaim vannak, köszönöm.2018. jan. 7. 20:45
11/18 anonim válasza:
Na jo, ez ritka ciki...soha sem jutott eszembe, hogy magamnak valaszoljak a kerdesimre😂😊
12/18 anonim válasza:
2 perc alatt elfelejtette, hogy ő írta ki a kérdést? :D
Hajaj ez nagyon ciki, de legalább megnyugtatta magát, hogy lehet modell. :D
Amúgy meg ilyen súllyal van esély, ha homokóra alkatod van illetve szép arcod. Amennyire észrevettem a híresebb plus-size modelleknek olyan az arca, hogy ha nem látod a testét csak a fejét nem mondod meg, hogy 60 vagy 160 kg.
13/18 anonim válasza:
Vajon ilyenkor fel is pontozza magát?
14/18 anonim válasza:
Hát ezen baromi nagyot röhögtem Kérdező :D Te se vagy normális :D
15/18 anonim válasza:
Skizofrén vagy? 😂😂😂 Egyèbkènt jó vagy plus sizendk
16/18 anonim válasza:
#1 - köszi, ez ku_v_jó :) 😂😃😁😀😅
17/18 anonim válasza:
Szegény, pedig úgy tűnik, hogy még a billentyűzetét is átállította, csak éppen kijelentkezni felejtett el. :)
18/18 anonim válasza:
Ha a matek leckéből nem értesz valamit, azt is el tudod magadnak magyarázni? Mert akkor szerencsés alkat vagy. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!