Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 120 kilós asszony vagyok, mit...

120 kilós asszony vagyok, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Hogyan tudjak fogyni , 5 gyerekem van es meghiztam
2018. jan. 7. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kalória számolás és amint megy sport.
2018. jan. 7. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a sport az nem fog menni. Legfeljebb fél óra séta.

Először is pajzsmirigyvizsgálat. És közben azon való elgondolkodás, esetleg étkezési napló vezetése (mikor, mit, mennyit, hogyan?), hogy mitől híztál meg. Mi az, amiről viszonylag könnyen le tudnál mondani (pl cukros üdítők, cukor a kávéba, kenyér mennyisége). A hizlaló köreteket cseréld zöldségre, sós nasi és édesség helyett rágcsálj zöldségeket, gyümölcsöket. Lefekvés előtt 3 órával már ne egyél. Húsból zsírtalant fogyassz.

2018. jan. 7. 18:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. jan. 7. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
A cukrot és a kenyeret hagyd el, ez alap. Mozogni majd ráérsz akkor amikor lement a nagyja súlyfelesleg. Az meg szépen le fog menni ne aggódj, a felesleges dolgoktól hamar megszabadul a szervezet, szóval ilyenkor látványos a dolog! És ahogy elkezded észrevenni, hogy fogysz, egyre jobban belejössz a dologba mert látni fogod, hogy van eredménye :)
2018. jan. 7. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Pontosabban mondjuk úgy hogy a tömény és feldolgozott cukrokat, valamint liszteket és vegyszereket hagyd el. (kristálycukor, méz, agyoncukrozott lekvár, kenyerek, tészták, cukros-, édesítős-, vegyszeres üdítők)

A gyümölcsökkel viszont nincs baj. Persze nyilván ne egyél meg 2 vödör banánt se ha diétázol, de értsd jól.

2018. jan. 9. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!