160 cm vagyok, elkezdtem dietázni egy hónapja kb, 77 kiló voltam, most 68.
60 kilóra gondoltam, hogy lefogyok, az nekem már ideális lenne?
17/L
2018. jan. 5. 12:12
1/9 anonim válasza:
Majdnem minden nap elmondom, hogy csupán a magasság alapján nem állapítható meg az ideális testtömeg. Ha nagyon vékony testalkatú vagy, akár a 45 kg is nomális lehet számodra. Ha szélesebb, izmosabb vagy, akkor inkább az 50-55 kg lesz megfelelő. A 60 kg valószínűleg még mindig némi túlsúlyt fog jelenteni számodra. Amúgy egy hónap alatt 9 kg fogyás nagyon drasztikus, nem egészséges.
2018. jan. 5. 12:22
2/9 A kérdező kommentje:
Hát, akkor lehet 50 körüli lesz a célom. :D köszönöm. ^^
Igen, pedig rendesen eszek, tehát nem éheztetem magam, meg néha bűnöz
ök is, meg nem is mozgok.
2018. jan. 5. 12:27
3/9 anonim válasza:
Azt is sokszor mondtam már, hogy érdemes venni egy olyan mérleget, ami kijelzi a testzsírszázalékot. Nőknél jó lenne nem 30 százalék felett lenni, de az igazán karcsú alakhoz inkább a 20 százalékot kellene becélozni.
2018. jan. 5. 12:31
4/9 A kérdező kommentje:
Szeretnék majd beszerezni, hogy lássam pontosan, így csak neten látom körülbelülre, de 28 körül vagyok.
2018. jan. 5. 12:33
5/9 anonim válasza:
Gratulálok az eddigiekhez, így tovább ! :)
2018. jan. 5. 13:39
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ^^
2018. jan. 5. 13:41
7/9 anonim válasza:
Nagyon nem egészséges egy hónap alatt a 9kg. Heti fél-1kg minusz a normális tempójú fogyás.
Ahogy az sem túl jó, hogy nem mozogsz semmit melléje. Legalább egy kis erősítést, hogy a végére(főleg, ha ilyen tempósan mennek a kilók) ne legyél plöttyedt.
Egyébként ne a kg-ot nézd, hanem a tükröt. Ha 60kilósan úgy látod, hogy jól nézel ki, akkor állj meg. Ezt Te tudod.
2018. jan. 5. 14:01
8/9 A kérdező kommentje:
Szeretnék majd mellé elkezdeni valamit sportolni, csak jelenleg nincs rá időm.
Minden időm elmegy a sulira és a melóra jelenleg, majd nyártól fogok tudni elkezdeni rendszeresen.
Most is mozgok azért, csak nem túl sűrűn.
2018. jan. 6. 11:47
9/9 anonim válasza:
Interneten van test-tömeg index kalkulátor, ott beállíthatod a súlyt, testmagasságot, életkort és nemet így kiszámolhatod magadnak, hogy mi számit soványnak, átlagosnak és elhízottnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!