Mit kéne tennem, ha gyakorlatilag már félek enni?
Figyelt kérdés
Mostanában lefogytam, de nem érzem elégnek. Azt vettem észre hogy bármit csinálok és bármennyit eszem csak nehezebb és nehezebb vagyok. Most már alig eszem de még így is csak lelassítani tudtam a dolgot. Soha nem tudok jól lakni és éhes vagyok. Nagyon szeretnék enni és jóllakni. (Amit eszem az is csupa szénhidrát csökkentett dolog)2017. dec. 18. 19:09
1/4 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki magad, ha tényleg keveset eszel és hízol. Bár én első körben rendesen ennék s megnézném, mi történik, normális esetben az anyagcserének vissza kell gyorsulnia, ha be is lassult.
Mégis mennyit eszel? Mert ezt nem írtad le, csak hogy alig, de ez szinte bármit jelenthet, nálam annyit, amennyivel már sokan tudnak hízni...
2/4 anonim válasza:
Ki van zárva, hogy nem eszel, és egyre nehezebb vagy! Fizikai lehetetlenség. Méred vagy csak bemeséled magadnak? De mindenekelőtt hány centi, hány kiló? Anélkül bármiféle további beszéd értelmetlen. De látatlanban biztos vagyok benne, hogy már így is 20 alatt van a BMI-d.
3/4 anonim válasza:
A helyedben elmennék pszichológushoz. Amit csinálsz egészségtelen.
4/4 anonim válasza:
Ha tényleg többet mutat a mérleg ilyen kevés kalóriabevitel mellett akkor érdemes a pajzsmirigyed kivizsgáltatni. Ha csak a tükör alapján mondod ezt és nem híztál gyakorlatban akkor pedig pszichiáterhez kell fordulni mielőtt késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!