Cigarettától fogynék, vagy az alkoholtól?
Nem láttam még kövér alkoholista dohányost. Én meg bármit megtennék, hogy fogyjak kicsit, kivéve a mozgást.
Pénzem van, úgy hogy az alakom nem érdekel, viszont jó lenne látni a "kicsikémet", amíg teljesen el nem bújik, és jó lenne fájdalom nélkül felmenni a lépcsőn. 170/100kg vagyok. Nem akarok se gyorsan, se látványosan fogyni, de valamit csinálnom kell. Először is a hízást kellene megállítanom, 10kg mínusszal, már nem lenne gondom.
Ébredéstől, elalvásig melózom (programozó), így sok időt nem tudok rászánni.
Legalább nem kellett csalódnom. :-) Van pár értelmes válasz, és sok fikázás. De azért köszi mindenkinek. Persze örülnék még pár ötletnek...
A fél óra futással az a baj, hogy kb 2 óra eltelik közben. Felöltözök, kimegyek a belvárosból, 30percet futok, hazamegyek, kis pihi, fürdés, és máris 2 órával késöbb vagyok, mint mikor indultam. Az alkalmi dolgokat, cipő, ruha vásárlás nem is számolom.
A kereső abban a pillanatban tényleg nem jutott eszembe, lehet azért, mert már a programozáshoz is csak ritkán kell.
Nem életcélom a ma divatos "egészségmánia", és alkalmazkodni sem akarok a tömeghez. Az igaz, hogy baj van a fejemben. De ha valamit elkezdek, azt befejezem, semmit sem csinálok "csak egy kicsit". Akkor már inkább neki sem látok.
Vissza kéne térmem a 2-3 évvel ezelőtti súlyomhoz, az már tűrhető lenne, ehhez kérek tanácsot, azt egyedül is tudom, hogy ez így nem jó, és hogy rosszul csinálom.
A cigarettától nem fogyni fogsz, hanem aszalódni. Az aszalt szilva valóban nem olyan duci, mint az érett szliva. Csak ráncosabb. De ha te ezt szeretnéd....
B-hatod a karcsúbb alakodat, ha a dohányzás okozta beteség miatt csak pár évig tudod "élvezni".
Az alkohol meg hízlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!