Melyik a legfinomabb párolni való hal?
Sziasztok!
Kemény diétára fogtam magam, és estére halat szeretnék párolni. Melyiket ajánlanátok, melyik a legfinomabb, illetve milyen ízesítéssel (citrom, stb)?
én a hekket szeretem, mert az jó sok :)
sütőbe rakni rácsra, és citromkarikákat a tetejére, meg fokhagyma darabkákat is rá, jó sokat.
hát ha nem sültkrumplival eszed, akkor nem :)
A csirkemájat edd rizzsel, vagy rizibizi-vel, és mondjuk fejessalátát hozzá. Az úgy jó :)
a tonhal konzerv nem jó előre szólok, max ha lemosod az oljat róla!!!! Egyébként a hekk, a tengeri hal jó mert alig van zsirmentes, a csirkemell is, de a csibének csak ez a része zsiurmentes, vagy legalábbis alacsony zsirtalmu, a pulykamell már zsirosabb valamivel... 300 gr pulykamellben 18 gr zsir. A csirkemellben 300gramban csak 3 gr zsir, és nem tudom minek irjátok, hogy megunja, minden embernek talán ugyanaz az izlése? Én 6 éve eszem csirkemellet minden nap.
A zöldségekből egyél amennyit bírsz, tele vannak rosttal.
a tojásnak a fehérjerészét is eheted, mert zsir és szénhidrát mentes. De ihatsz fehérje turmixokat is, pl szójafehérjét mert a szója pl jó a narancsbőrre és gyorsitja az anyagcserét, meg a zsirégetést is...Sok van a piacon de nézz szét mert sok a kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!