Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tojást lehet enni diéta alatt?

Tojást lehet enni diéta alatt?

Figyelt kérdés
Esetleg magvas kenyérből készült bundáskenyeret tejföllel, étolajban sütve?
2010. jún. 1. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

Hát a tojás még csak-csak, mondjuk főve, vagy egy-két tojásból egy rántotta reggelire teflonban, hogy ne legyen még több zsír benne... De bundáskenyeret aminél aztán nehéz lenne nagyobb zsírbombát elképzelni, plusz még tejfölt is rá... na azt kurv@ra nem eszünk diéta alatt. Persze ha testtömeg növelő a diéta, akkor nyugodtan! :D

Majd jönnek itt az okos válaszok, hogy reggel eheted nyugodtan, de hidd el, reggel sem jó ötlet...

Dietetikus

2010. jún. 1. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én van hogy este is két főtt tojást eszek. szerintem főtt tojásként , rántottaként (minimális olivaolajjal) nyugodtan mehet. de egyébként ha jó minőségű teflon edényed van abba nem is kell olaj..bundáskenyeret meg tényleg csak akor egyél ha hízni akarsz.
2010. jún. 1. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Off:

én az első válaszolótól Dietetikustól szeretnék kérdezni, nem tudom írhatnék-e privit?

2010. jún. 1. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
16.12 persze írj nyugodtan.
2010. jún. 1. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:
a dietetikus haverunk semmit nem eszik étrend-kiegészítőkön, csirkemellen, barna rizsen, zabkásán és némi zöldségen kívül...szóval szerinte minden egyéb káros...
2010. jún. 1. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
16.56 először is nem vagyok a haverod, ebben biztos vagyok. Másodszor ezt a b@romságot honnan veszed? Egyébiránt ha így is volna, én úgy táplálkozom ahogy akarok, senkit nem kötelezek rá... Nem vagy megdugva, vagy téged nem dugnak meg, vagy mi bajod van? :D
2010. jún. 1. 17:06
 7/10 anonim ***** válasza:
17:06 onnan veszem, hogy hangoztatod...amúgy a dugós mondatodat olvasd már át még egyszer, mert elszartad.... ;)
2010. jún. 1. 17:18
 8/10 anonim ***** válasza:
54%

max főtt tojás XD

bundáskenyér?

hülyevagy?XD

milyen diéta ez?oO

2010. jún. 1. 18:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem reggelire megehetsz tojást, de olaj, kenyér nélkül...
2010. jún. 1. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Tojást nyugodtan,bundás kenyér már gázosabb:))
2010. jún. 1. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!