Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik lánynak...

Szerintetek melyik lánynak van jobb alakja?

Figyelt kérdés

1: [link]

2: [link]

Meg is indokolhatjátok miért választottátok azt akit. :)

2010. jún. 1. 09:38
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Ezek menekültek? Hát inkább legyen rajtam egy kis felesleg mint ez!

áááááááááááááááááááááá

2010. jún. 1. 10:58
 12/21 anonim ***** válasza:
én azt mondom a kettő ugyan az csaj, és rossz alakja van. semmi mell, viszont nagy segg és has. ha leadna combból és hasból akkor talán oké, mivel a melleivel nem tud semmit csinálni (max mellplasztika)
2010. jún. 1. 12:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
iszonyat szar alakja van mindkettőnek,0 izom ,és sok plötyeddt háj. Nem a mellük miatt rossz !
2010. jún. 1. 14:59
 14/21 anonim ***** válasza:
Amúgy az a gáz, hogy ha beírná a képen látható lány, hogy 168 cm 58 kg, mennyit kéne fogynia, azt mondanátok, hülye anorexiás, tök jó az alakja, sőt, híznia kéne. (szerintem saccra ennyi a lány, vagy legalábbis 20 körüli a BMI-je)
2010. jún. 1. 17:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Úgy értem, ha kép nélkül írná be, hogy 168 cm 58 kg.
2010. jún. 1. 18:01
 16/21 A kérdező kommentje:
És milyen igazad van kedves utolsó! Ebből is látszik, hogy a BMI semmit sem ér. :)
2010. jún. 1. 20:38
 17/21 A kérdező kommentje:
Egy kép többet mond minden adatnál. 2-eskének ugyanis van miből leadnia, hiába jön azzal, hogy a BMI-je a normálisban van, de ez semmit sem számít, ha aránytalanul oszlik el rajta a súly...
2010. jún. 1. 20:42
 18/21 A kérdező kommentje:
Meg az is gáz, hogy a közvélemény elítéli a mellplasztikát, mert attól mű lesz egy nő, Rubint Rékát is ezért veszik állandóan célba (bocs a példáért más nem jutott eszembe), de az ilyen típusú csajoknál mint ezek, szerintem igenis szükség lenne mellplasztikára is, hogy tényleg nőies és megelégedett nők legyenek később. Szóval pont az ilyenek miatt mint ezek a csajok nem lenne szabad a szilikonmelleseket lealázni...
2010. jún. 1. 21:14
 19/21 anonim ***** válasza:
2.
2010. jún. 3. 21:14
 20/21 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Egy kép többet mond minden adatnál. 2-eskének ugyanis van miből leadnia, hiába jön azzal, hogy a BMI-je a normálisban van, de ez semmit sem számít, ha aránytalanul oszlik el rajta a súly..."

Majdnem teljesen igazad van. Abban igen, hogy a BMI hülyeség, de nem előnytelen eloszlás miatt, hanem mert nem számol a zsír /izom különbségével. Az izom nehezebb a zsírnál, és az izom ad formát a testnek. A háj csak lóg. Szóval lehet valaki 60 kilósan csúnyán hájas, de lehet szép arányos (izmos) is. Ezért hülyeség a BMI. Mert egy 100 kilós férfi kórosan elhízott, közben mondjuk testépítő, irdatlan izomtömeggel, és köze sincs az elhízáshoz.

Mellesleg nem kell a mellplasztika. Semmivel sem lesz jobb ember az után, és úgy is az számít hogy az illető milyen ember (kivéve ha a testéből él, de ezt kihagyjuk a lehetőségek közül)

2010. jún. 3. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!