Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak zöldségeket és gyümölc...

Ha csak zöldségeket és gyümölcsöket eszem és emellett 25 percet tornázom, mennyit fogyhatok olyan 6 hét alatt?

Figyelt kérdés
2008. okt. 23. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Fogyni jo sokat lehet de undorito lesz a tested mert eltunik majd rolad az utolso csepp izom is...

A zoldseg nagyon jo koretnek de magaban nem eleg a gyumolcs meg csupa cukor...mikozben azt hiszed hogy fogyokurazol minden amit eszel szenhidrat es cukor.

25 perc torna az semmi...legalabb 1 orat tornazz (bar nem tudom hogy mit jelent nalad a torna inkabb nyomas az edzoterem)

Ja es a legfontosabb keress ra az interneten a FEHERJEKRE es egyel sok olyat akkor talan lesz valami a fogyokuradbol.

2008. okt. 24. 18:41
 2/3 anonim válasza:
Ehhez azt is kéne tudni hogy milyen magas vagy, hány kiló, és hogy hány éves...
2008. okt. 25. 00:26
 3/3 anonim ***** válasza:
a mozgas az rendben van,en is ennyit tornazom kb. sztem egy kicsit valtozatosabb etrendet kellene kialakits magadnak. pl egyel sok gyumolcsot zoldseget es emellett sok halat,fott husokat stb. ha nincs tul sok sulyfelesleged ugyis leadsz 3-4kg-ot szerintem
2008. okt. 25. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!