Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Czanik Balázs Capoeira DVD-sor...

Czanik Balázs Capoeira DVD-sorozata, hogyan vált be nektek? Melyek azok a területek, amiket leginkább megmozgat?

Figyelt kérdés

Kérem azokat, akik használták, meséljék el a tapasztalataikat.

Köszönöm.

2010. máj. 30. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem maximálisan bevált, nagyon szép feszes lett a combom és a karommal is megvagyok elégedve. Azért szeretem, mert változatos, nem olyan unalmas, mint a legtöbb dvd. Diétával kombinálva 12 kilót fogytam. Szóval csak ajánlani tudom.
2010. jún. 2. 18:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Úúúú ez nagyon szép eredmény. Gratulálok! Mennyi idő alatt sikerült ezt elérned és heti hányszor edzettél? Mindhárom dvd-t használtad?
2010. jún. 2. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan 3 hónap alatt értem el. Majdnem mindennap csináltam, de csak azért mert szerettem, engem örömmel töltött el. Leginkább a 2.-at használtam, nekem az a kedvencem. :)
2010. jún. 2. 22:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. : ) Szerintem én is belevágok. : )
2010. jún. 3. 00:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem az első tetszett jobban. Leginkább a hátamat éreztem,hogy ott is van izom...főleg másnap! :) A második dvd nem annyira jött be,nekem az már túl nehéz volt. :D De az első nagyon jó!
2010. jún. 3. 10:15
 6/7 anonim válasza:
szia én is tornáztam rá de nekem a norbi féle jobban be jött én azzal meg diétával 25kg t fogytam 2,5 hónap alatt!sok kitartást kívánok!éz volt tavaly most megint neki álltam!(egy időre gyözőtt a pizza):-)
2010. jún. 3. 11:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szép eredményeket étetetek el! Pontosan melyik Norbi-félével tornáztál?
2010. jún. 3. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!