Mit tegyek ha a finom ételek jelentik szinte az egyetlen intenzív örömöt, vigasztalást, és jutalmat számomra? Már gyerekkoromtól így van. Hogy törölhetem a kaja=boldogság hibás kódot az agyamból?
Ez pont olyan, mint a cigarettázás
egy pár percig jelenthet valami más is örömöt, de aztán az ember gondolata csak visszakalandozik a bagó felé
Viszont ez ellen nincs mit tenni, ha elültettünk egy mérgező fát azt ki is kell vágni és nem helyeslem aki téged is babusgat, mert az, hogy nem te vagy egyedül igy, az még nem vigasz és nem is számit
Ha valaki gödörbe esett ne nyugtassa már magát azzal, hogy mások is beleestek, hanem próbáljon kimászni !
Na heló
Most ilyesmik jutottak eszembe: ha megkívánom az édességet akkor inkább el kéne olvasnom helyette egy szép verset, vagy megölelnem vkit.:D Vmi más értelmesebb dolgot csinálni, mint falni.:S
Am most nézem, elvileg az ideális testsúlyomon vagyok. Kész csoda.
Szerintem sokat unatkozol :)
Van barátod? Szexelni kéne :D
Nálunk nem jo a szex, ezért eszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!