Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a finom ételek...

Mit tegyek ha a finom ételek jelentik szinte az egyetlen intenzív örömöt, vigasztalást, és jutalmat számomra? Már gyerekkoromtól így van. Hogy törölhetem a kaja=boldogság hibás kódot az agyamból?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Ez pont olyan, mint a cigarettázás

egy pár percig jelenthet valami más is örömöt, de aztán az ember gondolata csak visszakalandozik a bagó felé

Viszont ez ellen nincs mit tenni, ha elültettünk egy mérgező fát azt ki is kell vágni és nem helyeslem aki téged is babusgat, mert az, hogy nem te vagy egyedül igy, az még nem vigasz és nem is számit

Ha valaki gödörbe esett ne nyugtassa már magát azzal, hogy mások is beleestek, hanem próbáljon kimászni !

Na heló

2010. máj. 29. 21:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy engem nem vigasztalna az sem ha egy egész város gyűlne össze abban a gödörben... :( Én kifejezetten az az mber vagyok aki utálja, ha azt mondják: másnak még rosszabb! Oké... de én attól még nem leszek jól.:D
2010. máj. 29. 21:50
 13/15 A kérdező kommentje:

Most ilyesmik jutottak eszembe: ha megkívánom az édességet akkor inkább el kéne olvasnom helyette egy szép verset, vagy megölelnem vkit.:D Vmi más értelmesebb dolgot csinálni, mint falni.:S

Am most nézem, elvileg az ideális testsúlyomon vagyok. Kész csoda.

2010. máj. 29. 21:52
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem sokat unatkozol :)

Van barátod? Szexelni kéne :D

Nálunk nem jo a szex, ezért eszek :D

2010. máj. 29. 22:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok mint te. Bár nekem a hétvégéim ilyen zabálosak, meg amikor itthon vagyok hétköznap. Az lehet a baj, hogy nincs hobbim, nincs lehetőségem olyan dolgokra, amikkel szívesen elütném az időm, ezért unalmamban , bánatomban az evésbe menekülök. Pedig jobb lenne, ha egy szelet süti hellyett elmennék inkább futni, de lassan már az utcára sem merek kimenni. De most a változtatáson vagyok. :-) Nem akarom, hogy erre menjek rá az életem.
2010. máj. 29. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!