Mit tegyek? Elmenjek így strandra?
Holnap strandra megyünk a barátnőimmel és hát nem tudom, hogy menjek-e, mert szégyellem a testem. :S Ugyanis van rajta némi háj. 163cm vagyok 60kg.
A barátnőim nagyon szeretnék, hogy menjek, és őszintén szólva én sem szeretnék kimaradni a "buliból".
Ti mit tennétek a helyemben?
17/L
A barátnőiddel mész, ők akarják, hogy menj, a többi ember meg le van ***
Én is voltam így, egy programpontról kellett csak lemondjak, a vízparton flangálás általi pasizásról. Nem mondom, hogy néha nem lett volna jó, de igazából nem történt tragédia. Főként úgyis a vízben vagytok, ott meg tökmindegy, hány kiló vagy :)
Használd ki a lehetőséget és rendezzetek úszóversenyeket (ki ér el hamarabb a kétméteres bójáig például), az úszás úgyis eléget egy csomó kalóriát és megmozgatja az összes izmodat, néhány ilyen strandolás és már te is bátran mehetsz takargatás nélkül :)
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy válaszolt a kérdésemre.
Kicsit megnyugtattatok :-), és úgy döntöttem elmegyek a strandra, hisz az a legfontosabb, hogy a barátnőimmel lehetek és nem érdekel ki mit mond. :-) Bár valóban igaza van annak a válaszolónak,aki szerint már jóval hamarabb elkellett volna kezdeni a sportolást, és ígérem mostmár jobban odafigyelek magamra, és megyek futni. Nem vagyok egy kövér, de nagyon hajlamos vagyok az édességnassolásra, ami azért meg is látszik. :S
Dehát senki sem tökéletes. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!