Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elmenjek így...

Mit tegyek? Elmenjek így strandra?

Figyelt kérdés

Holnap strandra megyünk a barátnőimmel és hát nem tudom, hogy menjek-e, mert szégyellem a testem. :S Ugyanis van rajta némi háj. 163cm vagyok 60kg.

A barátnőim nagyon szeretnék, hogy menjek, és őszintén szólva én sem szeretnék kimaradni a "buliból".

Ti mit tennétek a helyemben?

17/L

2010. máj. 29. 15:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

[link]

vegyél ilyet és kezd el futni esténként

2010. máj. 29. 16:45
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

A barátnőiddel mész, ők akarják, hogy menj, a többi ember meg le van ***

Én is voltam így, egy programpontról kellett csak lemondjak, a vízparton flangálás általi pasizásról. Nem mondom, hogy néha nem lett volna jó, de igazából nem történt tragédia. Főként úgyis a vízben vagytok, ott meg tökmindegy, hány kiló vagy :)

Használd ki a lehetőséget és rendezzetek úszóversenyeket (ki ér el hamarabb a kétméteres bójáig például), az úszás úgyis eléget egy csomó kalóriát és megmozgatja az összes izmodat, néhány ilyen strandolás és már te is bátran mehetsz takargatás nélkül :)

2010. máj. 29. 16:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ajjte... Ne butáskodj, persze, hogy menj! Ki mondta, hogy csak 60 kiló alatt lehet strandra/vízpartra, vagy akárhová menni? Ahogy már írták, egy jól szabott fürdőruha, strandruhával, vagy kendővel, aztán örülj a barátnőidnek, a víznek, a napnak, nehogy azzal legyél már elfoglalva, hogy hány kiló vagy! Húzd ki magad, ne feszengj, legyél büszke a testedre! Meg ne tudjam, hogy az első igazi nyári napsütéses napon Te otthon gubbasztottál a nemlétező kövérséged miatt..! :)
2010. máj. 29. 17:30
 14/17 anonim válasza:
100%
Menj ki, 163 cm, 60 kg az átlagos.
2010. máj. 29. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
HA KIVONOD A MAGASSÁGBOL A SÚLYT ÉS MEGMARAD A 100 AKKOR NEM VAGY TULSULYOS
2010. máj. 29. 18:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Menj el nyugodtan! Teljesen átlagos a testalkatod.Ha majd kicsit körülnézel a strandon, rájössz, hogy így van. Szép, meleg napot nektek! :)
2010. máj. 29. 18:35
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy válaszolt a kérdésemre.

Kicsit megnyugtattatok :-), és úgy döntöttem elmegyek a strandra, hisz az a legfontosabb, hogy a barátnőimmel lehetek és nem érdekel ki mit mond. :-) Bár valóban igaza van annak a válaszolónak,aki szerint már jóval hamarabb elkellett volna kezdeni a sportolást, és ígérem mostmár jobban odafigyelek magamra, és megyek futni. Nem vagyok egy kövér, de nagyon hajlamos vagyok az édességnassolásra, ami azért meg is látszik. :S

Dehát senki sem tökéletes. :-)

2010. máj. 29. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!