Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen cukrot ajánlotok íz...

Milyen cukrot ajánlotok íz szempontjából?

Figyelt kérdés
Unom már ezeket a Süssina folyékony édesítőket. Mit vegyek ami finom?
2017. okt. 11. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Kristálycukrot. Az édesítők ártalmasak.
2017. okt. 11. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Íz szempontjából a cukor a nyerő.

De én inkább kicsit engedek az ízből, mert a cukor is ártalmas.

Én elfogadható ízűnek tartom a cukoralkoholokat (pl eritritol - "Ezerédes", Sparban pl kapható). Nem emésztődik meg és nem okoz fokszuvasodást. Viszont nem minden típusú ételkészítéshez használható.

2017. okt. 11. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez ízlés dolga. Nekem a tömény cukrokból a kókuszcukor és a méz, a cukoralkoholok közül a xilit ízlik a legjobban. A répacukrot mind magasan veri, ha engem kérdezel. A legtöbb édesítő a világból kikergetne.

Néha használok eritritet, de az nem finom, csak kicsit édes és nettó ch tartalma kb. semmi (van, aki azt is számolja részlegesen, én nem, úgysem érdekel 2-3 gramm ch). Kizárólag ketogén étrenden használom, akkor is a jóval finomabb s jelentősen édesebb xilit mellé.

De az édesség is emberfüggő, van, aki nem érzi a steviát valami édesnek, csak pokolian rossznak, amit semmi nem nyom el, sokezerszeres hígításban is. Akinek nincs ilyen baja, annak azt is ajánlom, mert természetes cucc.

Próbálkozz, senki nem tudhatja, neked mi jön be.

2017. okt. 11. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
hehe, *foGszuvasodást akartam írni természetesen, at #2
2017. okt. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!