Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csütörtök délután óta nem...

Csütörtök délután óta nem ettem. Holnaptól, ha csak zöldséget eszem, nem hízok vissza? 162/50;16/L

Figyelt kérdés
2017. okt. 10. 13:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Köszönj szépen az új barátodnak, úgy hívják, hogy gyomorfekély.
2017. okt. 10. 15:49
 12/17 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Hamarosan, ha egy kicsit beáll a szervezetem elkezdek sportolni."

Ezzel a kajával tuti, hogy nem. Hacsak nem számítjuk sportolásnak, hogy eltántorogsz egyik helyről a másikba.

Mire is kellene a szervezetednek beállnia?

Amúgy nem, nem fogytál. Vesztettél valamennyi izmot is kiürültek a beleid. Ennyi. Ha az életedet (azt a kis rövidet, amennyit így élni lehet) üres belekkel képzeled el, akkor tartani fogod ezt a súlyt. Mihelyt újra megtelik salakanyaggal hopp, máris "visszahíztál".

2017. okt. 10. 16:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Majd leesik a cukrod, aztán nézhetsz. 50 kg. nem sok, szedd már össze magad. Elsősorban agyilag.
2017. okt. 10. 17:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Aztán miért kellett törölni azt h a kérdező egy szellemi anorák toprongy,ha ez az igazság?vagy inkább bíztassuk hátha felfordul a kórházban a sok esze miatt?
2017. okt. 10. 17:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Nyilván fogyott, mégis miből működött volna, ha nem a saját testétől? Koplalásnál mindig mindenki fogy, ez elég egyértelmű. Attól még a kérdezőnek elég fura fogalmai vannak az egészségről, tisztításról. Elég egy jó életmódra váltani, a testnek tuti nem tesz kifejezetten jót a koplalás (max. bizonyos betegségeknél).

Miért nem lehet normálisan, a szokásosnál picit kevesebbet enni, fel nem fogom.

Ahogy a gyomorszűkítést sem. Nem a térfogattól, a gyomor teltségétől lakunk jól s főleg nem az alapján kapjuk meg a szükséges tápanyagot. Plusz ha már valaki annyira gyomrot akar szűkíteni, ehetne étkezésenként 10 dkg ételt is, nem nullát... Bár mivel úgyis sokat iszunk, nem tudom, ez mennyit számít, lehet, hogy más. Nem tudom megítélni, nekem tökmindegy, keveset vagy sokat eszem térfogatra, egy liter üres levessel kevésbé lakom jól, mint 3 tojással... Szerintem másnál is ez a helyzet, különben jóllakottan (bár energiahiányosan) fogynának sokan levessel, zöldturmixszal és salátával.

2017. okt. 10. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Genyóság, de én az összes ilyen elborult, veszélyes kérdést töröltetném hogy senkinek eszébe se jusson ilyen és ekkora hülyeségeket csinálni, nemhogy még példaként látni hogy más hogy csinálja, hátha kedvet kapnak hozzá.
2017. okt. 10. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Akkor is eszükbe jutna, túlságosan köztudott, hogy van olyan, hogy nem eszik az ember.

Azokat viszont hátba lehetne vágni egy minimum virtuális péklapáttal, akik lazán benyögik egy fiatal, befolyálható kislánynak, hogy "fogyni akarsz? ne egyél". Vagy feleannyit, az is tápanyagszegény koplalás a legtöbbeknek. A nőimagazinos hazudós koplalódiéták kiagyalója és megjelentetője is felelőtlen s még sokan. Tiniként nem várható el mindenkitől, hogy igazán okos és felelősségteljes legyen, de a felnőtteknek lehetne több eszük.

2017. okt. 10. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!