Túró mint fehérjeforrás de hogyan?
a fehérjéért mindent...
sima, közönséges túrót ilyenekkel ízesítem, nagyon kellemesre sikerül(nagyjából 200 gr tútóhoz)
-8 gr-os vaniliás cukor
-2 tk valamilyen lekvár
-ha kívánom, akkor simán megsózom
-juhtóróval keverve
-tejföllel keverve
-sült szalona(30 gr)töpörtyűvel keverve
ez utóbbi a legjobb...kenyérszalonnát felkockázok, majd nagyon gyenge lángon kisütöm(15 perc), majd ha már szép aranybarna, akkor leöntöm a zsírt, és a töpörtyű mehet a túróra..ez maga a csoda.
ha megnézed a kalóriatáblázatot sült szalaonna cím alatt, akkor meglátod, hogy nem nagy durranás..a zsírt meg átadom a szomszédnak.
Én a reggeli zabkásába is bele szoktam tenni. Édesítőszerrel, darabolt eperrel (télen mirelit), sok fahájjal finom.
Aztán szoktam még úgy fogyasztani, hogy natúr joghurttal, és ízesített fehérjeporral keverem össze.
Vagy pedig 0%-os jogobella gyümölcsjoghurttal, és valamilyen darabolt idénygyümölccsel összekeverve, olykor jó sok fahéjjal (nagy fahéj rajongó vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!