A mai étrendem rendben volt?
18l, nagy túlsúly
reggeli : 3 db virsli, 2 tükörtojás (kókuszolajon sütve) abonettel és zöldségekkel
tízórai : 1 fürt szőlő + 1 körte
ebéd : 3 szelet sülthús (kókuszolajon sütve szintén), saláta, mozzarella sajt fele
vacsira túrót és natúr yoghurtot gondoltam ki natúr zabpehellyel és 1 teáskanál mézzel.
Mindig kihagyok valamit... Nos, nem mindegy, hogy a nagy túlsúly 190/130 kg vagy 160/60 kg (nincs határa, hogy tinik mit nem neveznek nagy túlsúlynak) s mennyire vagy aktív.
Az anyagcseréd sebessége persze akkor is ismeretlen tényező marad...
De itt a kalóriákra fókuszáltam.
Az ételeid tápanyagtartalma és egészségessége... Nos, nem tudom, milyen virsli, minőségi vagy a szokásos ipari hulladék, nincsenek mennyiségek, de azt hiszem, bátran állíthatjuk, hogy bizonyára fehérjeszegénységgel nem lehet vádolni az étrendedet. Mennyi a zöldség? Ha nem kevés és a húsfélék sem rossz minőségűek, akkor jó kis étrendnek tűnik ez. Persze nem mikrotápanyagadatbázis (bocs, az egybeírás-különírás a gyenge pontom, nem tudom, hogyan jó) a fejem s amúgysincs elég adat... De azért nem rossz étrend, itt is, az átlagembereknél is rosszabbakat szoktam látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!