Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen méregtelenitö kúra...

Milyen méregtelenitö kúra van, ami nem kerül nagyon sokba?

Figyelt kérdés
Hallotam már párat, de nem szeretnék 30-40 e Ft-t rászánni.
2008. okt. 20. 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak méreglenítő teák. Ezek szinte fillérekbe kerülnek. Patikában lehet ilyet kapni.

Illetve olvastam egy természetgyógyász könyvét, aki a böjt jótékony hatásairól írt. 1-2 napig csak víz és az is felforralt majd lehűtött legyen!

2008. okt. 20. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Amikor én méregtelenítettem, akkor 3 féle teából készült lötyit ittam.

- szűztea, salaktalanító tea és vesevédő teakeverék.

Ha méregtelenítész, vesevédőt mindenképpen igyál. A szűztea lepucolta a belekről az idők során odatapadt trutyit. Már 3 napja nem ettem semmit (bocsánat) mégis vmi kakiszerű izé jött ki belőlem. És a napi 2,5 - 3 liter fontos. Ha egész nap csak vizet iszol, estére szépen beszédülsz, a kúrát bírod (max) 3 napig, utána pedig felfalod a hűtőt - az első méregtelenítésemnél így volt. Úgyhogy reggel érdemes valami cukros lötyit meginni, hogy azért legyen a napra energiád. Vagy ha szerencsés vagy, és van kiskerted, szedj belőle fűszernövényeket (petrezselyem, borsmenta, kakukkfű...) és turmixold össze őket nagyon pici tejjel és sok vízzel.

2008. okt. 21. 11:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. okt. 21. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!