Milyen méregtelenitö kúra van, ami nem kerül nagyon sokba?
Vannak méreglenítő teák. Ezek szinte fillérekbe kerülnek. Patikában lehet ilyet kapni.
Illetve olvastam egy természetgyógyász könyvét, aki a böjt jótékony hatásairól írt. 1-2 napig csak víz és az is felforralt majd lehűtött legyen!
Amikor én méregtelenítettem, akkor 3 féle teából készült lötyit ittam.
- szűztea, salaktalanító tea és vesevédő teakeverék.
Ha méregtelenítész, vesevédőt mindenképpen igyál. A szűztea lepucolta a belekről az idők során odatapadt trutyit. Már 3 napja nem ettem semmit (bocsánat) mégis vmi kakiszerű izé jött ki belőlem. És a napi 2,5 - 3 liter fontos. Ha egész nap csak vizet iszol, estére szépen beszédülsz, a kúrát bírod (max) 3 napig, utána pedig felfalod a hűtőt - az első méregtelenítésemnél így volt. Úgyhogy reggel érdemes valami cukros lötyit meginni, hogy azért legyen a napra energiád. Vagy ha szerencsés vagy, és van kiskerted, szedj belőle fűszernövényeket (petrezselyem, borsmenta, kakukkfű...) és turmixold össze őket nagyon pici tejjel és sok vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!