Ma kezdtem el futni, és majd bele döglödtem 10 perc
futásba. Nagyon gáz? Változni fog? És akkor ez nem is
ért semmit?
Figyelt kérdés
Ugy izzadtam hogy az szinte fogalom , iszonyatosan szurt a tüdőm és leszakadt a lábam :S nagyon elvoltam szokva a sporttól de most erőt vettem magamon hogy elkezdem de azt hittem ennél többet birok:(
szerintem úgy csináld, hogy ne hagyd abba, hanem ha elfűradtál akkor kezdj el sétálni... vagy ne is fuss sokat, hanem kocogj.. a lényeg a mozgás. amúgy biztos ért valamit.. nem veszett kárba nyugi :D jó biztos nem elég egy tábla csoki ledolgozására, de kezdésnek jó és nem gáz!
fel a fejjel! ja és nagyon figyelj a levegővételre... ha kapkodod akkor persze hogy elfáradsz.. vegyél fel egy ütemet és úgy levegőzz. én így szoktam: négy lépésig beszív, 4 lépésig kifúj :) így nem fájdul meg a hasam vagyis a lépem.. ha kapkodom, azonnal elkezd szúrni.
kitartás és írd meg hogy hogy megy.
2010. máj. 25. 19:03
3/8 anonim válasza:
Ha az akaraterődet nem vette el, akkor egyáltalán nem gáz. Meg fogod szokni a terhelést.
Az egyik tanárom mondta, hogy valami rokona, amikor a tehenük ellett egy borjat, a srác megfogadta, hogy minden egyes nap fel fogja emelni egyszer a borjút. Úgy is tett, és mikor a borjú felnőtt, tehénkorában is fel tudta emelni.
Te is valahogy így leszel a futással, ha nem adod fel egy ilyen kis kudarc után. Hajrá!
2010. máj. 25. 19:12
4/8 anonim válasza:
Szia! Egyszer már én pont ecseteltem itt néhány kérdésre, h mindenki írja, h 30-40 sót akár egy órát fuss, de írtam, h aki nem olyan aktív nincs hozzászokva annak nem fog menni! Nos én is így jártam majd megszakadtam és a kedvem is elment, de egy idő után még is csak elkezdtem reggel és este futottam 10 percet jó fájt meg minden, de kibírtam! 1 hét után már 15 perceket futottam egy nap kétszer és már nem is fájt meg semmi! Most már ott tartok, h naponta 30 percet lefutok! Van, h belőle 5 perc séta, de így is nagyon büszke vagyok magamra! De arra figyelj, h egy héten egy nap mindig pihenj!
2010. máj. 25. 20:01
5/8 anonim válasza:
szerintem az is jó eredmény ha lefutottad a 10 percet. én is azt ajánlom fuss amennyit bírsz aztán egy kis séta , aztán megint egy kis futás. és napról napra többet fogsz bírni egyhuzamban.
2010. máj. 25. 21:17
6/8 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
azért megírhatnád, hogy mennyit futottál 10 perc alatt, mert 2 kör a stadionban (800 méter) kevés, de hat kör már egyáltalán nem. Futásnak nem gáz a tíz perc, kocogásnak már kicsit kevés.
2010. máj. 25. 22:53
7/8 anonim válasza:
:D Ez tök olyan, mint mikor én nekiálltam cardiózni egy edzésterv alapján. 20 perc lett volna, 5 részből állt, és 1 feladat 4 percig tartott. az első ugrálókötél volt 4 percig. a 2. az leguggolni fekvő majd felugrás. na ebből kb 2 perc, éls mondom, áááhh elég volt. Jöttem vissza be, anyám kérdi: Ennyi volt a mozgás? :D Gáz, de utána vagy 4 napig tök izomlázam volt. xD
2010. máj. 26. 00:27
8/8 A kérdező kommentje:
többet futottam mint 800 m ! Amugy ugy tervezem ma is nekiállok este!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!