Normálisnak ha 4 stadalaxot bevettem puszta lelkiismeret furdalás és félelem végett?
Jaj istene, annyira utálom ezt a "szigorú" fogyókúrát... Huha picit többet mutat majd a mérleg csak azért mert ettél picivel többet... jaj úristen mi lesz itt???
Komolyan mondom lehetnél ennél lazább is. Általában heti 1 bűnözés belefér simán de ezt sosem értettem miért bűn ha valaki jóízűen akar enni? Enni kell, ennyi. Néha belefér. Nézd én brutálisan kövér voltam, elkezdtem fogyózni, én is csináltam heti egy bűnözést, de csak simán lazán kezeltem, és igyekeztem úgy mozogni meg játszani a kalóriákkal hogy lehetőleg ne lépjem túl, és nem híztam vissza semmit. 2 naponta álltam mérlegre kis-és nagy wc után meztelenül és nem híztam vissza, a fogyásom is heti 0,8-1 kiló között volt ami teljesen megfelel. Fogyásnál kis célokat tűztem ki és nem kezeltem szentírásnak semmit, egyszerűen csináltam, nem haltam bele. Nem szedtem se hashajtót, se semmi ilyen emésztés segítő vacakságokat, se béltisztítót semmit. A szervezet az csinálja a dolgát, egyedül néha gyógynövény teákkal és egyéb készítményekkel szoktam kúrákat csinálni, de azt is inkább savtalanítás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!