Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 19 éves vagyok. 160 cm és 50...

19 éves vagyok. 160 cm és 50 kg. Strandra megyek nyár utolsó napján. Van lehetőségem addig valahogy lefogyni?

Figyelt kérdés

A barátnőim, akikkel megyek gyönyörűek. Szép vékony alakjuk van, mindannyian bomba külsővel rendelkeznek.. Én undorító vagyok. Dagadt disznó, szégyenlem magam a lányok mellett, meg igazából amúgy is.

Összeér a combom, undorító vagyok. Nagyon félek, már csomószor sírtam, de nem mondhatom le mert megsértődnek. Nagyon félek. Olyan gáz ha végig takargatom magam.. :(

2017. aug. 24. 17:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Még jó, hogy összeér a combod. Miért ne érne? c: Ez csak valami buta '14es trend volt, tedd túl magad rajta. És az, ( '15ös trend ), hogy a csípőd ne legyen vastagabb, mint egy A4 es papírlap állítva? Nem, ez se normális. Van, aki ilyen, de az ilyennek született, és el kell fogadni őt is. 50 kiló... Alig 50. Alig vagy fél mázsa. Anyám ennyi, és ő is nádszál.

Egyébként 40 éves kor fölött, nézz körül, a legtöbb ember el van hízva. Közülük aztán senki nem fog elítélni...

Szard le, egyél sütit. Ez az én taktikám. Először én is bedőltem ennek a szépségideálnak, de tudod mit? fck it. Én hízni akarok. 16l 170cm/64kg. Most jóóó

2017. aug. 24. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!