Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10nap alatt lehet fogyni?...

10nap alatt lehet fogyni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy 10 nap alatt tudok minimum 2 kilot fogyni? Nagyon odafigyelek az evésre, kenyeret egyáltalán nem is eszek, nem cigizek, nem iszom alkoholt. Minden nap futok legalább félórát és tornázok maximum 2órát. Sikerülni fog szerintetek? Előre is köszi a válaszokat.

2017. aug. 23. 19:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat véletlenül rossz helyre írtam.
2017. aug. 23. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fogyókúra/ diata alatt ,az elso 2-3 kg fogyás csak víz, elobb víz megy le aztán zsír. 2kg semmi ha tenyleg belehuzol osszejohet. En fogytam 1 honap alatt 4 et egyszer
2017. aug. 23. 19:24
 3/5 anonim válasza:
Szia! Nem mindegy, mennyi felesleg van rajtad, mert ha több, abból könnyebben fogysz. Rajtam pl, mikor elkezdtem diétázni, 30-35 kg volt, egy hónap alatt 8 kg ment le, azóta havi 3-4 kg körül szokott :)
2017. aug. 23. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet. Zsírból? Nagy túlsúlynál simán, amúgy akkor megy le ennyi, ha igen nagy a deficited (a sok mozgással már jó irányba álltál, kevés evés mellé és meglesz, csak bírd ki), de ez nem igazán jó s ekkor számíts izomvesztésre is.

Vízből és salakanyagból lemehet 1 nap alatt is adott esetben, de az nem fogyás.

Az, hogy nem eszel kenyeret, mit se számít, kalória sok másban is van.

2017. aug. 23. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:

igen lehet fogyni.

főként ennyi idő alatt a béltartalom és a megkötött folyadék ürül ki.

főleg ha cukormentes vagy és finomlisztmentes (írod, hogy nincs kenyér, remélhetőleg nem dőlsz be a teljes kiörlésű címkének, amiben ugyanúgy van finomliszt, csak csipetnyi tk.liszttel megszórják és büszkén hirdetik ezzel a névvel) , és elhagyod az alkoholt, elég sok vizet enged el a szervezeted.

egy dolog biztos. a tartós fogyás, az igazi fogyás 3 hét (21 nap) utáni eredmény, ennyi idő kell ahhoz, hogy tartósnak lehessen venni egy diéta eredményét.

valószínű ennyi idő után már a raktárakból használ a szervezet végre :) remélhetőleg a zsírraktárokból és nem az izomzatból :)

simán lehet 10 nap alatt ennyit fogyni, a testépítők, sportolók még többet is lenyomnak ennyi idő alatt ha versenyre készülnek...

hogy meg is marad-e a két kiló mínusz, na az inkább fontosabb! ha megtartod a jó szokásod elég ideig, nem jön vissza :)

2017. aug. 23. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!