Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mellből tényleg nem lehet...

Mellből tényleg nem lehet fogyni sehogy sem?

Figyelt kérdés
Tudom, sokan mondják, hogy nem lehet. De én nem arra vagyok kíváncsi ,hogy sokan mit mondanak, mert mondhatnak sok mindent, az még nem biztos ,hogy igaz is. Arra lennék kíváncsi ,hogy semmilyen természetes megoldás nincs rá? Mellizom erősítő gyakorlat? Más ételek fogyasztása? Sok, heti 4-5 alkalommal úszás?

2017. aug. 8. 12:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta neked ezt a hülyeséget, h nem lehet mellből fogyni? A legtöbb nő onnan fogy először ha fogyózni kezd, csak ők nem szoktak neki örülni.
2017. aug. 8. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:
A "púposodásra" talán megoldást jelent a hátizom erősítés. Te viszont gondolj arra, hogy most mi férfiak majd elepedünk a melleid látványától, ellenben a kicsiktől egyáltalán nem, pláne az olyan kicsiktől, amik valaha nagyok voltak, csak ugyebár a fogyás tönkretette. Szóval gondold meg alaposan, nagyon nagy kár lenne értük!
2017. aug. 8. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Genetika, hogy fogysz-e belőlük s mennyit, ez van. Én se bánnám, ha kisebbednének, talán majd fognak, de az első 20 kiló mit sem változtatott rajtuk, méretben legalábbis. Másnak pedig hamar lemegy. Genetika, mondom.
2017. aug. 8. 19:34
 14/14 anonim válasza:

Szóval,

1. Mellből effektive fogyni nem lehet.

Ha az egész testedet fogyasztod, akkor értelemszerűen a melled is kisebb lesz.

2. Púposság : az a kérdés, hogy NŐ akarsz e maradni, vagy csak nőstény (sorry). Ugyanis a mai lányok 95%-ának az a baja látványra hogy mindegyiknek nagyon görbe a gerince oldalról (púpos hatás), megjegyzem ronda is.

Az hogy ezt a srácok, pasik elnézik az az ő hülyeségük.

Szóval ha kellően egyenes tartásra koncentrálsz, kihúzod magad és büszkén tudod "hordani" a nagy melleidet, nem pedig púpossággal akarod "um. szégyellve eltüntetni", akkor jó.

Húzd ki magad és örülj neki, lehet most még gondnak érzed, (pszichésen is) de pár évmúlva örülni fogsz neki, hogy olyan, amilyen.

2017. aug. 9. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!