Ez egy tízes skálán milyen erősségű csalónapnak számít?
Reggeli: 4 tojás, 50 g rozsliszt, 50 g csirkemell sonka, 1 hagyma, 2 paradicsom bő olajban kisütve, hozzá egy kis lekvár és 1 db Kinder tejszelet
Tízórai: 100 g főtt tészta hozzá 2 evőkanál meggy dzsem, 1 evőkaál kakaó, 1 db kifli, kb 10 g margarin, 3 dl tej
Ebéd: 2 db csirkeszárny 1 db csirkecomb panírozva, olajban, hozzá uborkasaláta(cukrosan) cékla és úgy 200 g rízs, desszertnek 400 g dinnye (ezt valami meglepő oknál fogva lemértem, ami ennél a napnál elég fura xd)4 dl szőlőlé
Tízórai: 4 db fehér toast kenyér és egy kifli, vajjal, meggy dzsemmel mindegyikből kb. 3 evőkanál és megittam mellé 1! liter tejet.
Vacsora: mivel nyár van és szünet, így nagyjából 2-kor fogok elaludni, addig ha még eszek valamit azt leírom válaszba
Na, mostmár ismerjük a "genetikailag" kövér emberek titkát. :'D
Szerintem sokat ettél, inkább a hétköznapokban kellene picit többet enned, mert semmi értelme nincs a sokáig koplalásnak, majd a tele evésnek. Ezzel csak rontasz a helyzeten.
óóóó én ugyanezt csináltam szombaton.
1500-1600 kcal helyett lecsúszott 3100 kcal :D
Mondjuk mennyiségre kevesebbet ettem mint te csak rosszabbakat....
Vasárnap "megbüntettem magam" 1000 kcal-al,hogy helyre álljon a lelkiismeretem mert nem szoktam ilyet csinálni.
A kérdésedre válaszolva,szerintem lehetett volna sokkal rosszabb is én max 8/10-re értkelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!