Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek túl vékony vagyok?...

Szerintetek túl vékony vagyok? (kép)

Figyelt kérdés

Többen mondták már, hogy túl vékony vagyok. Mit gondoltok, igazuk van?

[link]

2017. júl. 29. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

kedves kérdező! Mint pasi állítom, qrvajól nézel ki! a te pasid mit mond? Ugyanis, ha neki nem tetszel, akkor cseréld le.

Ilyen jó, karcsú alakról álmodik a fél világ..

Nyugi, ha hízni akarsz, csak tessék..aztán ha csüngőhasú zsírdisznó leszel, majd jössz, hogy fogyni szeretnél..

amúgy a képet nézve nagyon jól tudod, hogy hibátlan az alakod, ezzel a kamu kérdéssel csak bosszantani akartad a fogyni vágyó, diétázó ducikat..

nem szép tőled.

2017. júl. 30. 08:07
 12/15 anonim ***** válasza:

utolsónak igaza van, bár akinek rendben van az önértékelése, azt ez nem fogja zavarni. persze a túlsúlyos emberek között kevés az ilyen, nekem is sokat kellett dolgoznom rajta, hogy rendbejöjjön. meg persze fogyni is kellett sokat.

neked kérdező nem kell fogynod, de ha a gyakorin keresel az egódnak visszaigazolást, akkor ott egyéb problémák vannak, inkább ezzel foglalkozz. (ha nagyon akarod, hogy valami "hibát" találjon az ember, akkor izmosodhatnál, de ennyi - amúgy meg a képről nem sok látszik, csak hogy vékony vagy, valószínűleg minimális izommal)

2017. júl. 30. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy túl vékony, egyszerűen csak vékony vagy. Nem kell szerintem se híznod. Nekem egyébként tetszik a vékony és szerintem amennyi látszik az alakodból: szép vagy :)

Senki se tökéletes (amúgy is mi számít annak?) és nem is lehet mindenkinek megfelelni. Mindig lesz olyan, akinek tetszeni fogsz és akinek nem.

21f

2017. júl. 30. 13:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Kicsit igen
2017. júl. 30. 22:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Hány centi és kg vagy? Kb én is így nézek ki, és én is sokszor megkapom, hogy túl vékony vagyok és híznom kéne. De már megtanultam nem foglalkozni ezzel, én jól érzem így magam. Ajánlom neked is :)
2017. júl. 31. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!