Mit gondoltok az alakomról? Hány kilónak tippeltek? Mennyit kellene fogynom? (Képpel)
Jövő nyárra nagyon jól szeretnék kinézni. Mennyit kellene ehhez fogynom? Csak őszintén, mondd a véleményed! Előre is köszönöm a hasznos válaszodat!
17/L
165 cm
Jesszus, 5kg-t fogyjon, meg vastag a combja? Nem csoda, hogy tele van minden az anorexiás, testképzavaros lányokkal.
Nem kell fogynod, teljesen normális alakod van. Sportolni tényleg nem árthat, de nem kell fogynod.
Kérdezett, én válaszoltam pont úgy ahogy te is.
Szerintem van rajta 5 kg igen,szerinted nincs.
A különbség az,hogy engem nem érdekel más mit ír,te is törődj inkább a saját véleményeddel ne az enyémmel és próbáld meg elfogadni másét.
Nem értem, hogy miért lettek lepontozva a válaszok. Valakinek ez a napi szórakozása, vagy mi?
Kérdező, ne fogyj, inkább kezdj erősítő gyakorlatokat végezni súlyokkal. Pl. guggolás, kitörés, hogy kerekebb legyen a popsid.
Péntek Enikő és a Fitnessblender oldalakat tudom ajánlani neked.
Menj le futni és úszni is.
57kg?
A végén megosztod velünk? :D
Ha megiszol 1 liter vizet, akkor 58 kg.
Úgyhogy énis eltaláltam!!!!
Csini vagy :) ha szeretnéd alakítsd át izommá,de ne fogyj sokat! Így egészséges egy lány kinézetre,nem vagy elhízva!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!