Melyek azok az ételek amelyekkel könnyen lehet hízni?
Én is azt akartam írni, mint amiket az előttem szólók. Talán a gyorséttermi kajákat még nem említették (Meki, stb.)
Az még "fontos", hogy ne vizet igyál, hanem mindenféle cukros löttyöt: gyümölcslé (az még nem is egészségtelen), szörp, kóla...
Toblerone! A leggázabb svájci csoki lett, mióta foghíjas - tiszta ciki, nem is veszünk :D
De banán, aszalt gyümik, zsíros-tejszínes cuccok (pl. krémlevest), több vaj!, szalonna, ha bírod, knyér...
Töménységben a zsíros ételek győznek, de van, akinek azok inkább erősen fogyasztó hatásúak, mert laktatóak...
Neked kell kitapasztalnod, mi laktat, mi nem, mitől nem vagy rosszul (nem mindenki bírja a durván zsíros ételeket, de van, aki a sok cukrot nem bírja) s miből megy be sok.
De ha bírod, alapvetően zsíros fehérjeforrásokat ajánlok, némi zöldséggel, gyümölccsel. Külön előny, ha sokunkhoz hasonlóan éhes leszel a gyümölcstől, persze inkább cukrosabbakat egyél, mert a lightosból sok kell és megtelik a hasad, éhesen s feszülő hassal pedig nem jó, azt ismerem.
Azért a tömény szénhidrátokból sem kell olyan rengeteg, csak ne nagyon vizeseket egyél (pl. főtt rizs, zabkása, ez utóbbi rostos is és van, akit túl jól laktat), hanem szárazabbakat.
Ööhhhmm
Szerintem inkább ki kéne számolnod a napi kalóriaigényedet és azon felül még 10%-ot bevinni, ha egészséges akarsz maradni. Amit a többiek mondtak, az is hízáshoz vezet, de csúnyán eltolt makrotápanyagokkal, inkább a zsír és a szénhidrát irányába. Nem kéne úgy kinézned, mint egy jóllakott óvodás. Szükség van a fehérjékre is.
Mozogj rendszeresen, akkor majd több fér beléd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!