Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyáshoz új barátnőt, támaszt...

Fogyáshoz új barátnőt, támaszt keresek, lehetőleg hasonló korú és paraméterekkel rendelkező hölgyeményt. Valaki?

Figyelt kérdés
Szeretnék valakivel együtt sikerélményeket elérni, támogatni egymást, motiválni egymást a nehéz időkben. Életmód ötleteket cserélni, végig kísérni egymást ezen a rögös úton az új szép és dögös, boldog önmagunk felé. 22 éves vagyok, 169 centi és 65 kg. Szeretnék kb 8 kg-t leadni. Egyébként jó társaság vagyok, de ha ki kell mozdulni semmi önbizalmam, és elégedetlen vagyok magammal állandóan, ami nem meglepő, mert tényleg szánalomra méltó, mikor valaki az evésbe fojtja az érzelmeit, lenézem saját magam. De változtatni most egyedül nem tudok.
2017. júl. 18. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
messze allok toled mert 160 cm vagyok es 78 kg ha gondolod irj :)
2017. júl. 18. 20:34
 2/5 anonim válasza:
Én is itt vagyok, bár inkább fiatalabb tőled, de az érzések hasonlók, ha gondolod írj u.u :)
2017. júl. 18. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok. 155cm és 54kg. Ha te, kérdező, vagy akárki szeretne írni akkor csak bátran :)
2017. júl. 18. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 168 cm vagyok és 63 kg 27 éves.

Az "utam" nagy részét már megtettem, 78 kg-ról indultam és 60 a cél de szívesen segítek neked ha tudok.

Írj nyugodtan :)

2017. júl. 19. 07:33
 5/5 anonim ***** válasza:
21 vagyok, 164 cm, 66 kg. Ha gondolod írj, én is most tervezek belevágni az edzésbe, életmódváltásba. :)
2017. júl. 19. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!